اخبار مهم
Home / آشپزی / گرانولا چیست + طرز تهیه گرانولا کره بادام زمینی
48920_452.jpg

گرانولا چیست + طرز تهیه گرانولا کره بادام زمینی

گرانولا چیست؟

گرانولا نوعی میان‌وعده یا صبحانه سالم و مقوی است که از ترکیب جو دوسر پرک‌شده با عسل یا شکر قهوه‌ای تهیه می‌شود. معمولا گرانولا را داخل فر تست می‌کنند تا کاملا ترد و برشته شده و به رنگ قهوه‌ای طلایی دربیاید. 
در طول فرآیند پخت گرانولا، مواد مرتب هم زده می‌شوند تا حالتی مثل “cereal” یا غلات صبحانه پیدا کند. همچنین؛ انواع میوهای خشک، آجیل، خرما، تکه‌های شکلات و … نیز برای طعم بهتر و مقوی‌تر شدن، به مواد اصلی گرانولا اضافه می‌شوند. 
گرانولا را معمولا به عنوان یک وعده صبحانه کامل و مقوی و یا یک میان‌وعده سالم می‌شناسند اما خوب است بدانید که این بمب انرژی، یکی از بهترین گزینه‌های غذایی برای ورزشکاران و حتی افرادی که از انواع رژیم لاغری پیروی می‌کنند می‌باشد و این افراد می‌توانند بدون نگرانی از این ماده انرژی‌زای سالم استفاده کنند.  
گرانولای ساده را می‌توان به صورت ترکیبی با ماست، شیر، پوره میوه، عسل و دیگر شکل‌های ترکیبی غلات یا کورن فلکس مصرف نمود. به علاوه، می‌توان با استفاده از گرانولا، انواع کیک، دسر و شیرینی‌های رژیمی و سالم را تهیه نمود و به عنوان اسنک بار از آن‌ها استفاده کرد.
در صورتی که از مشکلات گوارشی رنج می‌برید می‌توانید گرانولا را به صورت ترکیبی با بذر کتان یا تخم شربتی نیز مصرف کنید. این مواد به هضم بهتر غذا در بدن کمک می‌کنند. 
حال که با گرانولا آشنا شدید به سراغ دستور تهیه یک گرانولا بار سالم، مقوی و خوشمزه می‌رویم که طعمی عالی داشته و می‌تواند شما را تا ساعت‌ها سیر نگه دارد. 

مواد لازم برای تهیه گرانولا کره بادام زمینی:

جودوسر ۲٫۵ پیمانه
مغزهای دل‌خواه نصف پیمانه
کره بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه گرانولا کره بادام زمینی:

  1. برای تهیه گرانولا کره بادام زمینی ابتدا باید عسل را روی بخار کتری قرار دهید تا گرم شده و به حالت روان در بیاید.
  2. حالا عسل روان‌شده را با کره بادام زمینی مخلوط کنید.
  3. مواد خشک یعنی جو دوسر درشت و مغزیجات را داخل یک ظرف بریزید و بعد مواد تر را به آن‌ها اضافه کنید. 
  4. مواد را خوب مخلوط کنید تا به همدیگر آغتشه شوند.
  5. حالا کف سینی فر، یک عدد کاغذ روغنی انداخته و مخلوط را کف سینی پخش کنید. 
  6. فر را روشن کنید و هر چند دقیقه یک بار، گرانولا را هم بزنید تا خوب زیر و رو شده و رنگ آن تیره شود. 
  7. حدود بیست دقیقه زمان برای برشته‌شدن و آماده‌شدن گرانولا کافی است اما باید حواستان به سینی فر باشد  چون به محض این‌که چشم از آن بردارید و یا مواد را زیرو رو نکنید، حالت سوختگی پیدا می‌کند.
  8. سپس سینی را از فر درآورده و اجازه دهید گرانولا سرد بشود.
  9. وقتی سرد شد، می‌توانید مقداری میوه خشک و در صورت تمایل چند تکه‌ شکلات تلخ نیز به آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
گرانولای کره بادام زمینی شما آماده است. شما می‌توانید گرانولا را با هر ترکیبی که دوست داشتید تهیه کنید و از آن به عنوان صبحانه یا میان‌وعده سالم و خوشمزه به خصوص برای کودکان استفاده کنید. امیدواریم این بمب انرژی سالم و خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن ان لذت ببرید.


گردآوری و ترجمه: گروه آشپزی infdqa

می فایل