اخبار مهم
Home / آشپزی / کورن سیروپ یا شربت ذرت چیست + طرز تهیه شربت ذرت
39302_443.jpg

کورن سیروپ یا شربت ذرت چیست + طرز تهیه شربت ذرت

کورن سیروپ، سیروپ ذرت یا شربت ذرت نوعی شیره غلیظ است که از ذرت گرفته می‌شود. سیروپ ذرت یا شربت ذرت نسبت به شیره شکر شیرینی کمتری دارد و پس از سرد‌شدن، کریستال‌های شکر در آن دیده نمی‌شود بنابراین بهترین گزینه برای تهیه آب‌نبات و شیرینی‌هاست. اضافه‌کردن سیروپ به کیک‌ها باعث مرطوب‌‌ترشدن و بالارفتن مدت زمان ماندگاری آن‌ها می‌شود.
شربت ذرت را می‌توان از فروشگاه‌های لوکس و هایپرمارکت‌های معتبر و بزرگ تهیه کرد اما اگر پیدا نکردید، می‌توانید ‌آن را با گلوکز جایگزین نمود هرچند که غلظت بیشتری دارد و یا اینکه با استفاده از دستور‌العمل زیر، در منزل شربت ذرت تهیه کنید. 

مواد لازم برای تهیه کورن سیروپ یا شربت ذرت:


بلال شیری ۴ عدد
شکر ۹۰۰ گرم
آب ۵ لیوان
نمک ۲ ق چای‌خوری
اسانس وانیل ۲ یا ۳ قطره


طرز تهیه کورن سیروپ یا شربت ذرت:

  1. برای تهیه کورن سیروپ یا شربت ذرت ابتدا، شیر بلال‌ها را پوست کنده و تمام نخ‌های روی آن‌ها را جدا کنید.
  2. بلال‌ها را به قسمت‌های ۲/۵ سانتی برش بزنید و همه را داخل یک قابلمه چیده، روی آن‌ها را پر از آب کنید و اجازه دهید به‌جوش بیاید.
  3. وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و کمی صبر کنید تا بلال‌ها پخته شده و نصف آب آن‌ها تبخیر شود.
  4. حالا بلال‌های پخته‌شده را داخل صافی قرار داده و با فشار روی بلال‌ها، عصاره آن‌ها را خارج کنید.
  5.  دوباره این آب و عصاره را روی حرارت قرار دهید و به آن شکر و نمک اضافه کرده، همراه با اسانس وانیل روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و بجوشد.
  6. حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت شربت بجوشد و غلیظ شود. 
  7. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را داخل شیشه تمیز در بسته ریخته، داخل یخچال و یا در دمای محیط نگهداری کنید.
نکته: 
  • توجه کنید که عصاره ذرت باید از دانه‌های ذرت گرفته شود و نه از ساقه‌ها.
  • بلال‌های سفت شیره نداشته و مناسب این کار نیستند.
  • بهتر است به جای اسانس وانیل از یک عدد لوبیای وانیل استفاده کنید.

گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل