اخبار مهم
Home / آشپزی / نکات آشپزی حرفه ای برای زنان خوش سلیقه!
83634_195.jpg

نکات آشپزی حرفه ای برای زنان خوش سلیقه!

 مطمئنا شما هم به عنوان یک بانوی ایرانی دوست دارید غذای خوشمزه ای بپزید اما ممکن است زمان کافی برای انجام آن را نداشته باشید. با رازهای آشپزی که به شما می گوییم می توانید در پخت غذاها سریع تر پیش بروید.
 

۱- بیرون آوردن دانه های انار از پوست

 قاشق چوبی به مدت چند ثانیه می تواند دانه های انار را بیرون آورد. انار را نصف کنید و روی هر تکه با یک قاشق چوبی ضربه بزنید. تمام دانه ها در ظرف چند ثانیه درظرف شما قرار می گیرند.


۲- رنده کردن کره

عکس رنده کردن کره

اگر دوست دارید که کره را بر روی نان تست بپزید، آن را قبل از اینکه در فریزر بگذارید، رنده کنید. با این کار کره به راحتی روی نان پخش می شود.

۳- خمیر در مایکروویو سریعتر ور می آید

عکس ور آمدن خمیر در مایکروویو

اگر خمیر شما خیلی آرام ور می آید و این برای شما حوصله سر بر است. می توانید یک فنجان آب پر را در مایکروویو قرار دهید و درجه آن را زیاد کنید تا زمانی که آب بجوشد.
سپس روی خمیر را بپوشانید و آن را داخل مایکروویو که آب گرم در آن وجود دارد، بگذارید و در آن را ببندید. این یکی از رازهای آشپزی است که باعث می شود هوای گرم افزایش حجم خمیر را سریعتر کند.


۴- تخم مرغ را در کیسه آب پز کنید

عکس آب پز کردن تخم مرغ در کیسه

یکی دیگر از رازهای آشپزی آب پز کردن سریع تخم مرغ است برای این کار می توانید یک تکه کره را درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و تخم مرغ را در آنجا بشکنید. سپس کیسه را با یک نوار پلاستیکی نزدیک به تخم مرغ قرار گره بزنید تا شکل آن حفظ شود. تخم مرغ را به مدت ۳ دقيقه در آب جوش قرار دهید.


۵- یک راه سریع برای سبزی خرد کردن

عکس سریع سبزی خرد کردن

سبزی هارا در هم پیچیده و آنها به سرعت خرد کنید، سبزی های پهن برگ را به راحتی می توانید با این روش خرد کنید.

 6- موز شکلاتی درست کنید

عکس موز شکلاتی

اگر به شیرینی و موز علاقه دارید، این قطعا مورد توجه شما قرار می گیرد. برای این کار به یک موز، سرنگ، نی و چند تکه شکلات نیاز دارید. نی را در مرکز موز فرو ببرید و داخل موز را خالی کنید، سپس شکلات را آب کرده و آن را با سرنگ بکشید و درون موز بریزید و موز خود را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. موز شکلاتی شما آماده خوردن است.


۷- درست کردن بستنی فقط با موز

عکس درست کردن بستنی با موز

چند موز را پوست بکنید و آنها را به قطعات کوچک خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه عمیق بریزید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. بعد موزها را را به طور کامل با هم مخلوط کرده و نوش جان کنید و از این رازهای آشپزی جذاب لذت ببرید!


 8- باز کردن درب ظرف شیشه ای

عکس باز کردن درب ظرف شیشه ای

اگر شما نمی توانید درب شیشه را باز کنید، سعی کنید این کار را با دستکش پلاستیکی انجام دهید. یا فقط یک نوار پلاستیکی روی درب قرار دهید و آن را باز کنید.


۹- تخم مرغ آب پز را سریع پوست بکنید

عکس پوست کندن تخم مرغ آب پز

این یکی از رازهای آشپزی است که بیشتر مردم آن را دوست دارند. اگر می خواهید به سرعت یک تخم مرغ آب پز را پوست بکنید، آن را در یک لیوان آب یا یک شیشه کوچک آب بگذارید و چند ثانیه آن را تکان دهید. بفرمایید، تخم مرغ شما پوست کنده است!


۱۰- نوشیدنی خود را در ۱۵ دقیقه سرد کنید

عکس سرد کردن نوشیدنی

یک بطری نوشیدنی را در یک حوله بپیچید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سریعا خنک شود.


۱۱- به راحتی آبمیوه تازه بگیرید

عکس آب میوه گرفتن

اگر می خواهید آب میوه تازه بخورید، اما آبمیوه در دسترستان نیست، سعی کنید این ترفند را اجرا کنید. سر یک بطری پلاستیکی را ببرید. سپس یک سوراخ کوچک در پوست نارنگی ایجاد کنید و سر بطری را در آن فرو کنید. حال نارنگی  را به خوبی فشار دهید، با این کار آب نارنگی در سر بطری جمع می شود و می توانید آن را بنوشید.


۱۲- جلوگیری از چسبیدن ماهی به تور کباب

عکس جلوگیری از چسبیدن ماهی به تور کباب

اگر می خواهید ماهی کباب کنید و نگران هستید که به تور کباب بچسبد پس به یکی دیگر از رازهای آشپزی توجه کنید. برای رفع این مشکل می توانید چند برش لیمو را روی تور بگذارید و سپس ماهی را روی آن قرار دهید. با این کار علاوه بر خوش طعم شدن از چسبیدن ماهی به تور کباب جلوگیری کرده اید.

می فایل