اخبار مهم
Home / سلامت / معرفی بهترین آنتی‌ بیوتیک‌ های طبیعی
35470_242.jpg

معرفی بهترین آنتی‌ بیوتیک‌ های طبیعی

آنتی بیوتیک ها داروهایی هستند که جهت درمان و جلوگیری از عفونت های باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده مناسب از این دارو می‌تواند باکتری‌هایی که مشکلات خاصی از قبیل عفونت گوش، مشکلات معده و مسائل متعدد پوست را به وجود می آورد کشته یا مانع رشد آن شود. انواع مختلف آنتی بیوتیک با انواع مختلف باکتری و برخی انواع انگل ها می‌جنگد. پزشکان بسته به نوع بیماری، آنتی بیوتیکی را برای بیمار خود تجویز می‌کنند که وابسته به میکروب خاصی است که آن عفونت را به بار آورده است.

با این حال آنتی بیوتیک ها با عفونت‌های ویروسی از قبیل سرماخوردگی، آنفولانزا، بیشتر سرفه ها، و گلودردها نمی جنگند. آن ها همچنین با عفونت های قارچی کاری ندارند.

آنتی بیوتیک ها یکی از داروهایی هستند که امروزه اغلب برای بیماران تجویز می‌شود که امر خطرناکی است؛ زیرا استفاده بیش از حد و سوء استفاده از آنتی بیوتیک ها منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن می‌شود. علاوه بر این استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها می‌تواند باکتری‌های دفاعی طبیعی را که در روده زندگی می‌کنند از بین ببرد و عوارض جانبی از قبیل اسهال، ناراحتی خفیف معده و تهوع به وجود بیاورد. بسیاری از مواد غذایی همانند آنتی بیوتیک های طبیعی عمل می کنند و در درمان بسیاری از مسائل سلامتی موثر هستند. برخلاف آنتی بیوتیک های خارج از روده، اکثر آنتی بیوتیک های طبیعی با عفونت های ویروسی و قارچی نیز مبارزه می‌کنند. علاوه بر این آنتی بیوتیک های طبیعی باکتری‌های مفید مورد نیاز بدن را از بین نمی‌برند.

آنتی بیوتیک های طبیعی ممکن است به تنهایی برای درمان عفونت های جدی کافی نباشند. برای عفونت های جدی مانند حصبه، سل و دیگر موارد بهتر است در کنار این آنتی بیوتیک های طبیعی از درمان کمکی همراه با آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط دکتر استفاده شود. به هنگام استفاده از این دارو، اطمینان حاصل کنید که دوره‌ی درمانی را به طور کامل پشت سر گذاشته‌اید؛ در غیر این صورت ممکن است باکتری موجود در بدن شما همچنان رشد نماید و حتی در برابر داروها مقاوم شود که همین موضوع می‌تواند بیماری جدی‌تری را به بار آورد.


معرفی آنتی بیوتیک های طبیعی

۱٫سیر: سیر یکی از آنتی بیوتیک های طبیعی و همچنین عامل ضد قارچ و ضد ویروس است. مطالعه ۱۹۹۹ چاپ شده در مجله میکروب و عفونت دریافت که ترکیبات گوگردی معروف به آلیسین در سیر مانند آنتی بیوتیک طبیعی عمل می‌نمایند. علاوه بر این سیر حاوی ویتامین‌ها، مواد مغذی و مواد معدنی می‌باشد که برای سلامتی مفید هستند. سیر همچنین به کشتن انگل های روده کمک می‌نماید.

۲ تا ۳ حبه سیر خام را با معده خالی در روز بخورید. همچنین، در پخت و پز خود سیر را جای بدهید.

استفاده از مکمل‌های سیر به حفاظت در برابر عوامل متعدد بیماری زا و بیماری‌ها کمک می‌نماید. قبل از استفاده از مکمل با دکتر خود مشورت نمائید.

۲٫عسل: گیاه شناسان عسل را به عنوان یکی از بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی به حساب می‌آورند. عسل همچنین حاوی خواص ضد میکروبی، ضد التهاب و ضد عفونی کننده می‌باشد. مطالعه ۲۰۱۴ ارائه شده در جلسه جامعه شیمی آمریکا دریافت که عسل دارای توانایی جهت مبارزه با عفونت در سطوح متعدد بوده که کار باکتری را در مقابل مقاومت در برابر عسل دشوارتر می‌نماید. ترکیب منحصر به فرد پراکسید هیدروژن، اسیدیته، اثر اسمزی، غلظت قند بالا و پلی فنول به کشتن سلول‌های باکتری کمک می‌نمایند.

آنتی بیوتیک - درمان با آنتی بیوتیک - عسل - عکس عسل

۳٫روغن پونه کوهی: مطابق با مطالعه، روغن پونه کوهی ممکن است درمان موثری علیه مقاومت دارویی باکتری باشد. کارواکرول، یک جزء شیمیایی در روغن پونه کوهی، به کاهش عفونت کمک می‌نماید. همچنین این گیاه حاوی خواص آنتی اکسیدان، ضد عفونی کننده، ضد ویروس، ضد قارچ، ضد التهاب، ضد انگل و ضد درد است.

برای درمان عفونت پا یا ناخن، چند قاشق چایخوری روغن پونه کوهی را درون یک ظرف آب ولرم بریزید و پاهای خود را برای چند دقیقه در روز به مدت یک هفته در آن قرار بدهید.

برای عفونت‌های سینوس و تنفسی فوقانی، چند قطره روغن پونه کوهی را در یک قابلمه آب در حال جوش بریزید و بخار را استنشاق نمائید. یک بار در روز این کار را انجام بدهید تا از عفونت رهایی بیابید.

۴٫عصاره برگ زیتون: تاثیری که آنتی بیوتیک طبیعی عصاره برگ زیتون می‌گذارد، می‌تواند انواع مختلف عفونت باکتریایی را درمان نماید. یک مطالعه اشاره نمود که برگ‌های زیتون دارای پتانسیل ضد میکروبی خوب در برابر باکتری و قارچ هستند. عصاره برگ زیتون همچنین دارای خواص ضد التهابی می‌باشد. علاوه بر این، توانایی‌های پاکسازی رادیکال‌های آزاد را مهار می‌نماید.

۵٫زردچوبه: در پزشکی چینی و آیورودا، خواص آنتی بیوتیکی زردچوبه به از بین بردن باکتری کمک می‌نمایند. علاوه بر این استفاده از زردچوبه مانع عفونت باکتریایی در زخم‌ها می شود. کورکومین ماده فعال در زردچوبه می‌باشد.

۶٫زنجبیل: خاصیت آنتی بیوتیک طبیعی زنجبیل مانع مشکلات سلامتی شده و بسیاری از مشکلات سلامتی به وجود آمده توسط باکتری را درمان می‌نماید. زنجبیل تازه دارای تاثیر آنتی بیوتیکی علیه عوامل بیماری زای منتقله از راه غذا مانند سالمونلا می‌باشد. زردچوبه همچنین دارای تاثیر ضد باکتری بر عفونت های تنفسی و لثه است. چای زنجبیل عاملی پیشگیرانه عالی علیه عفونت‌های باکتریایی است.


تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی infdqa

می فایل