اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کیک ماست و نکاتی برای تهیه آن
203205_535.jpg

طرز تهیه کیک ماست و نکاتی برای تهیه آن


infdqa | 
سرویس آشپزی – 
کیک‌های ساده که بدون خامه سرو می‌شوند، معمولا به دلیل کالری کمتری که دارند، از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. این قبیل کیک‌ها را می‌توان به عنوان میان وعده یا دسر سرو کرد. حتی در کنار یک لیوان شیر گزینه مناسبی برای صبحانه نیز هستند. کیک ماست یکی از انواع این کیک است که با مواد اولیه بسیار ساده ای، طعمی خوشمزه را خلق می‌کند. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این کیک معمولا در تمام منازل یافت می‌شود و تنها کافی است تصمیم به پختن این کیک بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک ماست

به منظور تهیه یک عدد کیک ماست به یک ساعت و چهل دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر شده‌اند، نیاز دارید.

مواد لازم
ماست غلیظ یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
رنده پوست پرتقال یا لیموترش یک قاشق مرباخوری

 

چند نکته:

  • برای اندازه گیری مقدار آرد و شکر می‌توانید از یک قاشق سوپخوری استفاده کنید. هر قاشق غذاخوری از این مواد معادل ۲۵ گرم است.
  • هر قاشق سوپخوری روغن مایع معادل ۲۰ گرم است.
  • ماست را بچشید و از شیرین بودن آن اطمینان حاصل کنید.

 

طرز تهیه کیک ماست

  1. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید.
  2. شکر و رنده پوست پرتقال را به زرده اضافه کرده و بهم بزنید تا سفید و سفت شود.
  3. روغن مایع را به مایه اضافه کنید تا مایه نرم و لطیف شود.
  4. بکینگ پودر و ماست را بایکدیگر مخلوط کنید.
  5. سفیده را جداگانه آنقدر بهم بزنید تا سفید و سفت شود و از تخم مرغ زنی بیرون نریزد.

    کیک ماست

  6. زرده و ماست را مخلوط کنید.
  7. سفیده را نیز به مایه کیک اضافه کنید.
  8. در ادامه آرد را به تدریج اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید. در این مرحله نباید کیک را زیاد بهم بزنید.
  9. یک قالب را چرب کنید و مایه کیک را از وسط درون آن بریزید. سپس کمی قالب را تکان دهید تا مایه کیک به طور یکنواخت پخش شود.
  10. قالب را به مدت یک ساعت در فر اجاق گازی که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.
  11. سپس قالب را از فر خارج کنید و پس از آنکه سرد شد، کیک را برگردانید.

کیک ماست آماده است. روی آن را با خلال پسته و بادام یا پودر نارگیل تزیین کنید و سرو نمایید.

 

چند نکته:

  • آرد را قبل از استفاده الک کنید، اینکار به پف کردن کیک کمک می‌کند.
  • فرآیند اضافه کردن آرد باید سریع انجام شود و در هنگام انجام اینکار نباید مایه را زیاد و سریع بهم بزنید.
  • پیش از آنکه کیک آماده شود، درب فر را باز نکنید. افت یکبار حرارت پف کیک را از بین می‌برد.
  • قالب را در پنجره اول از سمت پایین فر قرار دهید.
  • حتما فر را از قبل گرم کنید.
  • برای اطمینان از اینکه کیک کاملا پخته شده است، یک چنگال را در کیک فرو ببرید، اگر مایه کیک به چنگال نچسبیده بود آماده است، در غیر اینصورت کیک اندکی دیگر در فر بگذارید.
 
کیک ماست
 
کیک ماست را به عنوان میان وعده و دسری لذیذ می‌توان سرو کرد. پخت آن ساده است، مشروط بر اینکه به درستی طبخ شوند. رعایت نکردن هر یک از نکات فوق می‌تواند باعث سفت شدن کیک یا پف نکردن آن شود. این کیک به عنوان میان وعده برای کودکان نیز گزینه خوبی به حساب می‌آید. بافت لطیف کیک و طعمی که از ماست گرفته است، همراه با یک فنجان چایی یا یک لیوان شیر داغ آن‌ها را به اشتها خواهد آرود.
کیک ماست به تزیین خاصی نیاز دارد و می‌توانید با مقداری پودر پسته، گردو یا نارگیل آن را تزیین کرده و سرو کنید.

می فایل