اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کیک عشق ایرانی
2885_532.jpg

طرز تهیه کیک عشق ایرانی

گفته می‌شود که یه شاهزاده ایرانی برای جذب معشوق خود این کیک را تهیه کرده است تا او را شیفته خود کند. چیزی که مسلم است این است که هیچکس توان مقاومت در برابر عطر و طعم زعفران، هل، خامه و گلاب به طور همزمان را ندارد.


زعفران، هل، گلاب، پسته، گل محمدی

هل به عنوان مادر همه‌ چاشنی‌ها است که به لحاظ خواص دارویی محرک نیروهای غریزی نیز می‌باشد و وجودش در ساختار این کیک بی‌تناسب با نام آن نخواهد بود.

هنگامی که گلبرگ‌های گل سرخ و پسته را اضافه کنید، جادوی عشق آغاز می‌شود…


مواد لازم جهت تهیه کیک عشق ایرانی

۶ عدد

تخم مرغ

۱۵۰ گرم

آرد

۱۵۰ گرم

شکر

۱ قاشق غذا‌خوری

آب جوش

۱/۴ پیمانه

روغن مایع

۱/۴قاشق چای خوری

وانیل

۱ قاشق غذا‌خوری

گلاب

۱/۴ قاشق چای خوری

کرم تارتار

۱/۴ قاشق چای خوری

پودر هل

۱ قاشق چای خوری

بکینگ پودر

به مقدار لازم

زعفران

۳۰۰ گرم

خامه شیرین‌شده

برای تزیین

گلبرگ گل‌سرخ

برای تزیین

خلال پسته


طرز تهیه کیک عشق ایرانی

  1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. (درجه حرارت فر بسته به نوع فر متفاوت است.)
  2. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  3. زرده تخم مرغ، آب جوش، گلاب، وانیل و نیمی از شکر را با همزن بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود. (در صورت تمایل می‌توانید از مقداری زعفران در این مرحله بهره ببرید.)
  4. روغن را به زرده اضافه کنید و با همزن در حدی که مخلوط شود بهم بزنید.
  5. سفیده تخم مرغ، مابقی شکر و کرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد. (در صورتی که کرم تارتار در دسترس نبود می‌توانید آب‌ لیموی تازه را جایگزین آن کنید.)
  6. آرد، هل و بکینگ‌پودر را با یکدیگر الک کنید. (الک‌کردن آرد باعث هوادهی به آن شده و با کیفیت کیک ارتباط مستقیم دارد در نتیجه بهتر آن است که آرد را ۳ مرتبه الک کنید.)
  7. در این مرحله مقداری از سفیده فرم‌گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را هم در چند مرحله متناوبا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.
  8. مواد را در قالب ۲۵ سانتی‌متری که با کاغذ‌ روغنی پوشانده‌اید بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
  9. در این مرحله مقداری زعفران به خامه اضافه کنید و به وسیله همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد. میزان استفاده از زعفران کاملا سلیقه‌ای می‌باشد. همچنین شما می‌توانید در صورت تمایل از رنگ صورتی در تزیین خامه استفاده نمایید.
  10. پس از اینکه کیک کاملا خنک شد کیک را از وسط برش داده و با آب کمپوت و یا شربت گلاب مرطوب کنید و سپس خامه‌کشی کنید. در صورت تمایل از برش‌های توت‌فرنگی (میوه عشق) در بین دو لایه کیک استفاده نمایید. (بهترین ظرف برای خنک شدن کیک همان قالبی است که کیک در آن پخت شده است.)
  11. در مرحله آخر کیک را با گلبرگ‌های گل‌سرخ و پسته تزیین کنید.

نمونه هایی از کیک عشق ایرانی در طرح‌های مختلف

کیک عشق ایرانی
کیک عشق ایرانی

کیک عشق ایرانی
کیک عشق ایرانی

کیک عشق ایرانی
کیک عشق ایرانی

کیک عشق ایرانی
کیک عشق ایرانی

کیک عشق ایرانی
کیک عشق ایرانی

کیک عشق ایرانی
کیک عشق ایرانی

کیک عشق ایرانی
کیک عشق ایرانی


گروه آشپزی infdqa

می فایل