اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی و هویج و با قارچ
198725_894.jpg

طرز تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی و هویج و با قارچ

 
infdqa | سرویس آشپزی – کوکو گل کلم یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه بوده که ماده اصلی آن گل کلم است. از ترکیب گل کلم با تخم مرغ و افزودن سبزیجاتی نظیر سیب زمینی، هویج و قارچ می‌توان به این نوع کوکو تنوع بخشید و هر بار طعم تازه‌ای از کوکو گل کلم را تجربه کرد. در ادامه با ۲ روش تهیه این غذای خوشمزه آشنا می‌شوید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

۱. طرز تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی و هویج

۲. طرز تهیه کوکو گل کلم با قارچ در فر


۱. طرز تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی و هویج

مواد لازم
گل کلم ۵۰۰ گرم
هویج ۳۰۰ گر
سیب زمینی ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
تخم مرغ ۸ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۳ عدد
زعفران ساییده ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. گل کلم را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود، سپس به قطعات خیلی ریز خرد کنید.
  2. هویج و سیب زمینی را شسته، پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  3. فلفل دلمه‌ای را شسته، تخم‌های آن را بگیرید و به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید.
  4. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  5. در قابلمه‌ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. مقداری نمک به آب جوش اضافه کنید و گل کلم را در آب جوش بریزید. صبر کنید تا گل کلم نیم پز شود سپس آن را در آبکش صاف کنید.
  6. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود.
  7. هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. گل کلم را نیز اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
  8. تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  9. سبزیجات پخته و گوجه فرنگی خرد شده را در مایه تخم مرغ ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  10. در تابه‌ی نچسبی روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. روی کوکو را با پشت قاشق صاف کنید و درب تابه را ببندید.
  11. حرارت را کم کرده و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مایه کوکو بسته شود، سپس زیر کوکو شعله پخش کن قرار دهید و ۳۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود.
    کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
  12. کوکو گل کلم را با نان، خیار شور و سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

کوکو گل کلم با هویج


 ۲. طرز تهیه کوکو گل کلم با قارچ در فر

مواد لازم
گل کلم ریز خرد شده ۱ عدد کوچک
قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد متوسط
سیر له شده ۲ حبه
جعفری ساطوری شده ۱/۲ فنجان (۴۰ گرم)
زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱٫۵ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد برنج یا نشاسته سیب زمینی ۱ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده ۱/۲ فنجان (۱۰۰ گرم)
روغن ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر)

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. ۱/۴ فنجان روغن را در تابه‌ای با سایز متوسط و مناسب فر ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز طلایی شود.
  3. سیر، گل کلم خرد شده، نمک، فلفل، زیره سبز، زردچوبه و جعفری خرد شده را اضافه کرده و حدود ۵-۴ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا گل کلم نرم شود.
  4. قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن روی حرارت بالا در تابه دیگری تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، بکینگ پودر، آرد برنج یا آرد سیب زمینی و پنیر چدار رنده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  6. مخلوط تخم مرغ را به محتویات تابه اضافه کرده و سریع هم بزنید. حرارت را کم کرده و روی سطح کوکو را صاف کنید. باقیمانده روغن را دور کوکو بریزید و اجازه دهید ۴ دقیقه بپزد.
  7. تابه را به مدت ۱۰-۸ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا کناره‌های کوکو سرخ شده و از دیواره‌های تابه جدا شود.
  8. کوکو را از فر خارج کرده، در ظرف سرو قرار دهید و با نان، سبزی خوردن و ماست میل کنید.

 

کوکو گل کلم با قارچ

می فایل