اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری لذیذ!
34548_939.jpg

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری لذیذ!

سیب‌زمینی یکی از در دسترس‌ترین و متنوع‌ترین موادغذایی در سرتاسر دنیاست. با این ماده اولیه ساده می‌توان انواع غذاها و پیش‌غذاهای خوشمزه را تهیه کرد.
یکی از ساده‌ترین غذاهایی که با سیب‌زمینی تهیه می‌شود و طرفداران بسیار زیادی نیز دارد، “کوکو سیب زمینی” است که خود دارای تنوع زیادی است و با کم و یا زیادکردن چند ماده اولیه می‌توان آن را به شکل‌های مختلف تهیه کرد.
یکی از خوشمزه‌ترین انواع کوکوی سیب‌زمینی، کوکو سیب‌زمینی پنیری است که گزینه مناسبی برای وعده عصرانه یا یک شام سبک می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب‌زمینی پنیری


سیب زمینی  1 کیلوگرم
 شیر  4 قاشق غذاخوری
 کره یا مارگارین  60 گرم
 تره فرنگی   2 عدد
 پیاز  1 عدد
 پنیر چدار رنده شده  175 گرم
 تخم‌مرغ  1 عدد
 آب  2 قاشق غذاخوری
 مغز نان سفید یا سبوس‌دار  90 گرم
 روغن سرخ‌کردنی  به میزان لازم
 نمک و فلفل  به میزان لازم
 جعفری تازه برای تزیین  چند شاخه


طرز تهیه کوکو سیب‌زمینی پنیری

  1. روش تهیه کوکوی سیب‌زمینی پنیری به این صورت است که ابتدا باید سیب‌زمینی‌ها را با مقداری نمک آب‌پز کنید تا نرم شوند.
  2. سپس سیب‌زمینی‌های پخته شده را پوست گرفته و با شیر و کره مخلوط کنید تا به شکل پوره سیب‌زمینی در بیاید.
  3. تره‌فرنگی و پیاز‌های خرد شده را با کمی نمک به مدت ۱۰ دقیقه آب‌پز کرده، بعد از آبکش رد کنید.
  4. پوره سیب‌زمینی، تره‌فرنگی و پیاز را با یکدیگر مخلوط کرده سپس به آن‌ها پنیر، جعفری و نمک و فلفل بیفزایید.
  5. تخم‌مرغ را در یک کاسه کوچک شکسته و هم بزنید. مغز نان را نیز در ظرف جداگانه‌ای قرار دهید.
  6. مخلوط سیب‌زمینی را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و آن‌ها را به شکل گرد و تخت در آورید. حالا هر کدام را یک‌بار در تخم‌مرغ زده‌شده و سپس در خرده‌های مغز نان فرو ببرید تا تمام سطح آن به نان آغشته شود.
  7. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار داده و کوکوها را یکی یکی و با حرارت کم سرخ کنید. هر طرف کوکوها حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان نیاز دارد تا ترد و طلایی شود.
  8. کوکو سیب‌زمینی پنیری را با سالاد مخلوط سبزیجات یا سس سیر سرو نمایید.
گروه آشپزی infdqa

می فایل