اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کمپوت سیب خانگی
58432_410.jpg

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

کمپوت نوعی دسر ساده است که نخستین بار در قرن هفدهم و در کشور فرانسه تهیه شد. جالب است بدانید که تقریبا با تمام میوه‌ها می‌توان کمپوت تهیه کرد و از آنجایی که زمان پخت کمپوت کوتاه است، می‌توان گفت ویتامین آن نسبت به میوه خام کمتر نیست. 
برای تهیه کمپوت معمولا میوه درسته یا خردشده را با آب و شکر می‌پزند و به آن افزودنی‌هایی برای عطر و رنگ بهتر اضافه می‌کنند.
بسیاری از افراد به دلیل داشتن مشکلات گوارشی، قادر به هضم و جذب میوه خام نیستند. همچنین بسیاری از بچه‌ها به کمپوت بیش از میوه خام علاقه دارند بنابراین برای آنکه کودک بدغذای شما از خواص میوه مورد نظرتان بهره مند شود و بزرگسالان نیز بتوانند از این خواص بهره مند شوند، توصیه می‌کتیم هر از گاهی میوه‌های باقی مانده ته یخچال را کمپوت کنید تا هم از خراب شدن آن‌ها جلوگیری شود و هم از خواص میوه استفاده کنید.
با طرز تهیه کمپوت سیب آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب خانگی:

سیب ۱۰ عدد
شکر ۶ ق غذاخوری
آب ۳ لیوان
گلاب ۱ ق غذاخوری
آبلیمو ۱ ق مرباخوری

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی:

  1. برای تهیه کمپوت سیب ابتدا سیب‌ها را پوست کنده وسط آن‌ها را خوب تمیز کنید و به حلقه‌ یا برش‌های یک شکل و یک اندازه برش بزنید.
  2. برای اینکه سیب‌ها سیاه نشوندف، آن‌ها را داخل یک ظرف آب ریخته و یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو داخل آب بریزید و کمی صبر کنید.
  3. بعد از چند دقیقه، سیب‌ها را از داخل محلول آب و سرکه یا آب و آبلیمو درآورده و با ۳ لیوان آب و ۶ قاشق شکر در یک ظرف لعابی یا تفلون روی حرارت قرار دهید.
  4. مراقب باشید که سیب‌ها له و زیاد پخته نشوند.
  5.  ممکنه بعضی از برش‌های سیب زودتر بپزند پس آن‌ها را زودتر اظ قابلمه در بیاورید و داخل یک کاسه چینی قرار دهید.
  6. وقتی همه سیب‌ها پخت و آن‌ها را از شربت بیرون آوردید، غلظت شربت را چک کنید. اگر به اندازه کافی جوشیده بود روی سیب‌ها بریزید، اما اگر هنوز خیلی رقیق بود دوباره بجوشانید تا حجمش اندازه ۲ لیوان بشود.
  7. بعد شربت غلیظ شده را روی سیب‌ها بریزید و کمپوت را سرو کنید. 
  8. می‌توانید کمپوت سیب را گرم و یا سرد سرو کنید.

نکته درباره تهیه کمپوت سیب:

  1. بهتر است همیشه کمپوت با میوه‌های فصل به صورت کم و تازه تهیه و مصرف شود.
  2. هنگام پوست کندن میوه‌ها سعی کنید با احتیاط این کار را انجام دهید تا شکل اصلی میوه تغییر نکند.
  3. کمپوت را بیش از حد نپزید چون شکل خود را از دست خواهد داد و له می‌شود.
  4. برای داشتن رنگ زیباتر می توانید مقداری زعفران به کمپوت سیب اضافه کنید.
  5. در صورت تمایل به جای گلاب و زعفران، کمی وانیل به کمپوت بیفزایید.

امیدواریم از این روش استفاده از میوه سیب استفاده لازم را ببرید و اگر مقداری سیب گوشه یخچال‌تان جا خوش کرده، قبل از آنکه خراب شوند با آن‌ها یک کمپوت خانگی خوشمزه و سالم و بدون مواد نگه دارنده تهیه کنید.


گردآوری: مجله اینترنتی infdqa

می فایل