اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
19838_959.jpg

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی


از کشک بادمجان هم به عنوان پیش‌غذا و هم به عنوان غذای اصلی در میهمانی‌ها می‌توان استفاده نمود. برای این منظور می‌توانید از قالب‌های تارت کوچک و یا بزرگ بسته به سلیقه خود بهره ببرید.

در صورت استفاده از کشک و عصاره گوشت الیت توجه داشته باشید که کشک و عصاره حاوی مقادیر قابل توجهی نمک می‌باشد، لذا نمک را با احتیاط به کشک و بادمجان اضافه کنید.

برای تهیه کشک بادمجان می‌بایست از بادمجان دلمه‌ای و یا بادمجان قلمی شیرین استفاده نمایید.


چه نوع بادمجانی بخریم؟

هنگام خرید بادمجان، بادمجان را فشار دهید، اگر بادمجان نرم و پنبه‌ای باشد یعنی از نوع بادمجان تخم‌دار نیست و برای طبخ مناسب است.


چه کنیم که روغن کمتری در هنگام سرخ کردن بادمجان مصرف شود؟

برای این منظور چند راهکار موجود است:

مقداری ماست را با ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه مخلوط کنید، هم بزنید تا شبیه به مایه ماست شود و به کمک قلم‌مو روی سطح بادمجان‌ بمالید و سپس سرخ کنید. استفاده از زردچوبه باعث خواهد شد بادمجان خوش‌رنگ شود.

به کمک قلم‌مو کمی سرکه روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. بادمجان پس از سرخ شدن طعم و بوی سرکه نخواهد داد.

سفیده تخم‌مرغ زده شده را به کمک قلم‌مو روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید.

همچنین بهتر است پس از ورقه کردن بادمجان روی سطح بادمجان نمک بپاشید و سپس عرق آن را بگیرید و در نهایت یکی از سه مورد بالا را برای سرخ کردن استفاده نمایید.


مواد لازم جهت تهیه کشک بادمجان مجلسی

بادمجان

۶ عدد

کشک

یک بسته

پیاز

۲ عدد

نعنا

به میزان لازم

زعفران، نمک و فلفل

به میزان لازم

عصاره گوشت

۱ عدد


طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

  1. بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌‌های نازک برش بزنید و روی آن‌ها نمک بپاشید تا عرق کند. سپس عرق بادمجان‌ها را بگیرید و سرخ کنید.
  2. در فاصله‌ای که بادمجان‌ها در حال عرق کردن هستند پیاز داغ مجلسی را مطابق دستور‌های پیشین تهیه نمایید. مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را با بادمجان‌ها مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقدار کمی زعفران ساییده شده و یا زرد‌چوبه برای رنگ دار کردن پیاز داغ و نعنا داغ استفاده نمایید.
  3. نعنای خشک شده را تفت دهید و مقداری برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را به بادمجان‌ها اضافه کنید. 
  4. پس از سرخ کردن بادمجان‌ها، در تابه‌ای بادمجان سرخ شده، پیاز داغ، عصاره گوشت الیت، نمک و فلفل را ترکیب کنید و اجازه دهید جا بیفتد.
  5. کلیه مواد را به کمک گوشت‌کوب برقی و یا غذاساز میکس کنید تا مایه‌ای یکدست حاصل شود.
  6. در آخرین مرحله زعفران ساییده شده را با چند تکه یخ در دمای محیط قرار دهید تا یخ کاملا آب شده و زعفران عطر و رنگ کافی را از خود خارج کند. سپس زعفران آب زده را به مخلوط کشک و بادمجان اضافه کنید و به خوبی مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
  7. خمیر تارت را مطابق دستورهای پیشین تهیه نمایید و کشک و بادمجان را درون تارت‌ها ریخته و به کمک کشک، پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین نمایید. در صورت تمایل می‌توانید با اضافه کردن زعفران به کشک، از دو رنگ سفید و زرد برای تزیین بهره ببرید.

جهت آشنایی با طرز تهیه بادمجان حصیری که یک پیش‌غذای شیک و مجلسی می‌باشد به سایر بخش‌های آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.


گروه آشپزی infdqa

می فایل