اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کرم پاتیسیر
16491_292.jpg

طرز تهیه کرم پاتیسیر

 

کرم پاتیسیر ( Cream Patisserie )در دسته‌ کرم‌هایی است که در تهیه تارت، پای، فیلینگ میانی انواع کیک خانگی، دونات یا پیراشکی و رولت به جای خامه می‌توان از آن بهره برد.

جهت آشنایی با دستور تهیه دونات یا پیراشکی خانگی به بخش شیرینی‌ها در آشپزی infdqa مراجعه نمایید.


مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر

شکر

۵۰ گرم

آرد

۳۰ گرم

شیر

۱ پیمانه

وانیل

۱/۸ قاشق چای‌خوری

خامه فرم گرفته

۵۰ گرم


طرز تهیه کرم پاتیسیر

  1. آرد و شکر را در ظرف نسبتا گودی مخلوط نمایید.
  2. شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و گلوله‌های آرد را در شیر باز کنید.
  3. سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم زدن ادامه دهید تا کرمی صاف و یکدست و نسبتا غلیظ حاصل شود.
  4. زمانی که مواد به غلظت مطلوب رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
  5. در این مرحله خامه فرم گرفته و وانیل را اضافه کنید.

جهت آشنایی با طرز تهیه تارت میوه به بخش شیرینی‌ها در آشپزی infdqa مراجعه نمایید.


گروه آشپزی infdqa

می فایل