اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)
53815_636.jpg

طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)

شاید بتوان گفت پیتزا محبوب‌ترین فست فود دنیاست و شاید کم‌تر کسی پیدا بشود که به طور کلی پیتزا دوست نداشته باشد. گفته می‌شود که اولین پیتزا در ایتالیا و در شهر ناپل تهیه شده اما امروز این غذای خوشمزه و پرکالری جای خود را در دل مردم سرتاسر دنیا باز کرده است. 
پیتزا به شکل امروزی، تنوع بسیار بالایی دارد. انواع پیتزا شامل پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا پپرونی، پیتزا سبزیجات، پیتزا مارگاریتا و … از جمله پیتزاهای محبوب و مرسوم امروزی در سرتاسر دنیا هستند. 
آنچه در تهیه انواع پیتزاها مشترک است، استفاده از خمیری پیتزای نازک به همراه پنیر پیتزاست و مواد دیگر بسته به سلیقه از سوسیس و کالباس گرفته تا سس گوجه فرنگی و گوشت و … متفاوت هستند. 
پیتزا را داخل فر یا ماکروفر طبخ می‌کنند تا هم خمیر آن به خوبی پخته شود و هم مواد روی آن برشته شده و پنیر روی آن‌ نیز طلایی شود و در صورتی که فر در دسترس نبود، می‌توان پیتزا را روی گاز نیز طبخ کرد. 
پیتزا را همیشه به صورت گرد و نهایتا مربع دیده‌ایم اما شکل ظاهری پیتزا می‌تواند چیزی به جز این اشکال سنتی و کلیشه‌ای باشد. پیتزا رولی و پیتزا قیفی نمونه‌های جالبی از تنوع در پخت پیتزا هستند که شکل ظاهری این غذا را جذاب‌تر و متفاوت‌تر از همیشه می‌کنند. 
به جز این دو مورد نوع جالب و بسیار ساده‌تری نیز هست که به آن پیتزا جیبی گفته می‌شود. این پیتزا مانند دیگر پیتزاها با مواد دل‌خواه پر می‌شود که در اینجا ما نمونه‌ای از آن با استفاده از مرغ و اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه‌ ای (پیتزا جیبی):

 خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم 
سینه مرغ پخته  ۱ پیمانه 
اسفناج خردشده ۲ پیمانه 
 پنیر پیتزا یا موزارلا ۲/۳ پیمانه 
 سس مارینارا ۱ پیمانه 
 سوسیس (دل‌خواه)  1/3 پیمانه
 پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه 
 تخم مرغ ۱ عدد 
شیر  ۱ ق غذاخوری 
 اوریگانو، آویشن یا ادویه پیتزا ۱/۲ ق چای‌خوری 

طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه‌ ای (پیتزا جیبی):

  1. ابتدا خمیر پیتزا را با یکی از این دستورها تهیه کرده و کنار بگذارید: خمیر جادویی پیتزا، خمیر پیتزا ایتالیایی، خمیر پیتزا فوری، خمیر پیتزا خانگی. 
  2. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا حسابی داغ شود.
  3. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. 
  4. خمیر پیتزا را به شکل مستطیلی در ابعاد ۲۰ در ۳۰ پهن کنید. 
  5. مستطیل خمیری را ابتدا از وسط به دو نیم تقسیم کرده و بعد از این دو مستطیل باریک، ۶ مربع ۱۰ سانتی درآورید.
  6. داخل یک کاسه بزرگ، سینه مرغ پخته و ریش‌ریش شده را با سوسیس‌های حلقه‌حلقه، اسفناج خردشده، پنیر و نیمی از سس مارینارا مخلوط کنید.
  7. روی گوشه هر یک از تکه‌های خمیر مقداری از این مخلوط مالیده و نیمه دیگر را خالی بگذارید. این نیمه خالی قرار است روی نیکه دیگر را بپوشاند.
  8. تخم مرغ و شیر را با هم خوب مخلوط کنید و با استفاده از برس، مقداری از این مخلوط روی لبه‌های خمیر بمالید. 
  9. قسمت خالی خمیر را روی مواد قرار داده و با نوک انگشت به آرامی فشار دهید تا لبه‌های خمیر به خوبی بهم بچسبند و مواد موقع پخت بیرون نریزند. 
  10. مثلث‌ها را روی کاغذ روغنی کف سینی فر بچینید و از مخلوط تخم مرغ و شیر با برس روی هر یک مقداری بمالید. 
  11. حالا با دست مقداری پنیر پارمزان روی هر یک از پیتزاها بریزید.
  12. سینی را داخل فر قرار داده و به مدت ۲ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پیتزاها را بپزید.
  13. وقتی روی خمیر پخته شد و پنیرها آب شدند، پیتزا مرغ و اسفناج یا پیتزا جیبی شما آماده است. 
طرز تهیه پیتزا جیبی، پیتزا لقمه ای، پیتزا مرغ و اسفناج، خمیر پیتزا خانگی

پیتزاها را از فر بیرون آورده و با مقداری ادویه پیتزا یا اوریگانو و سس مارینارا تزیین و سرو کنید. نوش جان.



گردآوری و ترجمه: مجله اینترنتی infdqa

می فایل