اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پیتزا سبزیجات رژیمی بدون خمیر پیتزا (۱۰۰% گیاهی)
54209_331.jpg

طرز تهیه پیتزا سبزیجات رژیمی بدون خمیر پیتزا (۱۰۰% گیاهی)

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیاست که حتی شنیدن نام آن هم، همه را گرسنه می‌کند. پیتزا در واقع یکی از قدیمی‌ترین و متنوع‌ترین فست‌فودهای دنیاست و در هر گوشه از جهان به روش متفاوت و با مواد متفاوتی تهیه می‌شود. تنها شباهت همه پیتزاهای دنیا، استفاده از یک پایه خمیری، ریختن مواد دل خواه روی خمیر و استفاده از پنیر برای انسجام مواد با یکدیگر است. 
تا به حال طرز تهیه انواع خمیر پیتزا از جمله؛ خمیر پیتزا ایتالیایی، خمیر پیتزا فوری، خمیر پیتزا جادویی و … را به شما آموزش داده‌ایم، این بار اما یک آموزش کاملا متفاوت، جذاب، رنگارنگ و هیجان‌انگیر برای شما داریم.
حتما تا به حال یکی از مدل‌های پیتزا سبزیجات را خورده‌اید یا دست کم از نزدیک دیده‌اید. پیتزا سبزیجات در واقع همان پیتزای معمولی است که مثل هر پیتزای دیگری، یک پایه خمیری داشته ولی به جای استفاده از سوسیس، کالباس، مرغ یا گوشت، از انواع سبزیجات به اضافه پنیر پیتزا برای تهیه آن استفاده می‌شود. پیتزای سبزیجاتی که این بار می‌خواهیم به شما آموزش دهیم اما کاملا متفاوت است و بزرگ‌ترین تفاوت آن، عدم استفاده از خمیر پیتزاست. درست خواندید؛ پیتزا سبزیجات بدون خمیر!
اگر کنجکاو شدید بدانید این پیتزا چطور تهیه می‌شود، با ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا سبزیجات بدون خمیر:

 گل کلم متوسط ۱ عدد 
پنیر پارمزان رنده شده   ¼۱ پیمانه
 پنیر موزارلا ¼ پیمانه
تخم مرغ  ۱ عدد 
نمک   ¼ ق چای‌خوری
پودر سیر  ½ ق چای‌خوری
ریحان یا رزماری خشک یا خردشده ½ ق چای‌خوری
 پودر اوریگانو یا آویشن ½ ق چای‌خوری
 سس مارینارا ½ پیمانه
 فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد، نارنجی، سبز ۱ پیمانه 
 کلم بروکلی ½ پیمانه
پیاز قرمز  ½ پیمانه
کنسرو ذرت  ¼ پیمانه
 گوجه فرنگی ½ پیمانه
پیتزا سبزیجات بدون خمیر، پیتزا سبزیجات با گل کلم، پیتزا سبزیجات رژیمی، پیتزا سبزیجات مخلوط

طرز تهیه پیتزا سبزیجات بدون خمیر:

  1. برای تهیه پیتزا سبزیجات بدون خمیر طبق روال همیشگی، ابتدا فر را روشت کنید و آن را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. ساقه گل کلم و قسمت‌های سبز را کاملا جدا کرده و قسمت سفید گل کلم را تکه‌تکه کرده و داخل غذاساز بریزید.
  3. گل کلم را داخل غذاساز کاملا پوره کنید. (اگر غذاساز در دسترس ندارید با استفاده از رنده یا چاقوی تیز، گل کلم را خیلی خیلی ریز رنده یا خرد کنید.)
  4. پوره گل کلم را داخل یک ظرف مناسب ماکروفری ریخته و بدون درپوش، حدود ۴-۵ دقیقه با بالاترین قدرت داخل ماکرو فر قرار دهید. 
  5. سپس ظرف را از ماکروفر خارج کرده و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا پوره گل کلم خنک شود. 
  6. وقتی پوره گل کلم خنک شد، آن را داخل یک دستمال تمیز آشپزخانه ریخته و سعی کنید تمام آب اضافه آم را با فشار از آن خارج کنید. 
  7. حالا پوره گل کلم را که دیگر به شکل یک خمیر درآمده با تخم مرغ، پودر سیر، ¼ پیمانه پنیر پارمزان و ¼ پیمانه پنیر موزارلا و ادویه جات خوب مخلوط کنید. 
  8. یک کاغذ روغنی مناسب کف سینی فر یا ظرف تلفون مخصوص پخت پیتزا پهن کرده و این خمیر را به عنوان خمیر پیتزا کف سینی پهن کنید.
  9. خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (بسته به استاندارد بودن و دمای واقعی فرتان) بپزید. آنقدر که کراست پیتزا رنگی طلایی به خود بگیرد و حسابی ترد شود.
  10. وقتی کراست (خمیر پایه) حاضر شد، آن را از فر خارج کنید و روی ان را با سس مارینارا و سبزیجات خردشده بپوشانید.
  11. دوباره پیتزا را داخل فر قرار دهید و حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
پیتزا سبزیجات رژیمی و ۱۰۰% گیاهی شما آماده است. اگر گیاه‌خوار هستید و یا دوست دارید غذاهای گیاهی و سالم متنوعی را امنحان کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم این پیتزای سالم، خوشمزه و رنگارنگ را حتما امتحان کنید. این پیتزا به هیچ وجه بوی گل کلم ندارد و در عوض به خاطر استفاده از انواع ادویه‌جات و سبزیجات متنوع، بسیار مطبوع و خوش خوراک است.
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید.


تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی infdqa

می فایل