اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
84190_809.jpg

طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس

دستور پخت این غذا  برای ۸ نفر  در  مدت زمان ۴۰ دقیقه می‌باشد.



مواد لازم برای پیتزای رولتی ژامبون و آناناس

آرد

۲۵۰ گرم

بکینگ پودر

یک و نیم قاشق چای خوری

کره خرد کرده

۴۰ گرم

شیر

۱۲۵ میلی گرم

پوره گوجه فرنگی

۳ قاشق سوپ خوری

پیاز خرد کرده

۲ عدد کوچک

آناناس خرد کرده

۴ حلقه

ژامبون که به شکل خلالی خرد شده

۲۰۰ گرم

پنیر گودا رنده شده

۸۰ گرم

جعفری خرد شده

۳ قاشق چای خوری




دستور پخت پیتزای رولتی ژامبون و آناناس

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و دو سینی فر را با روغن چرب نمایید.

  2. حالا آرد و بکینگ پودر را در کاسه الک کنید، کره را به آن اضافه کنید و با سر انگشتانتان خوب آنها را مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.

  3. سپس در مرکز آن حفره ای ایجاد کنید و شیر را در آن بریزید و به کمک پالت، آن را با آرد به گونه ای مخلوط نمایید که مواد به شکل خمیر درآید.

  4. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید، سپس خمیر را دو نیم کنید و هر نیم را به شکل مستطیل ۲۰*۳۰ سانتی متری با ضخامت ۵ میلی متر باز کنید.

  5. اکنون پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ و گوجه فرنگی) را روی خمیر طوری پخش کنید که از هر طرف یک سانتی متر خالی بماند.

  6. حالا پیاز، آناناس، ژامبون، پنیر گودا و جعفری را با هم ترکیب کنید و روی پوره گوجه فرنگی پخش کنید و این بار ۲ سانتی متر خمیر را از هر طرف خالی نگه دارید.

  7. به کمک کاغذ روغنی خمیر را از درازا رول نمایید. حال هر رول را به ۸ قسمت برش بزنید و در سینی فر بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی رنگ شود.

پیتزای رولتی خوشمزه شما آماده است آن را به زیبایی تزئین و در سفره قرار دهید.

عکس چخت پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
گروه آشپزی infdqa

می فایل