اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پودینگ تخم شربتی + خواص تخم شربتی
17675_115.jpg

طرز تهیه پودینگ تخم شربتی + خواص تخم شربتی

پودینگ تخم‌شربتی یک دسر ساده و مغذی است که در کمتر از ۵ دقیقه آماده خواهد شد. دانه‌های چیا و یا تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه‌داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.


مواد لازم جهت تهیه پودینگ تخم شربتی

تخم شربتی

۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

شیر

۳/۴ پیمانه

عسل

۳ قاشق غذاخوری

وانیل

۱/۸ قاشق چایخوری

میوه یا مغز دلخواه

به میزان لازم


طرز تهیه پودینگ تخم شربتی

  1. تخم شربتی، شیر، عسل و وانیل را در ظرفی به خوبی مخلوط کنید. میزان شیرینی پودینگ بسته به ذائقه شما متغیر خواهد بود. همچین استفاده از تخم شربتی برای ایجاد غلظت پودینگ تخم شربتی کاملا به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد و بین ۳ تا ۴ قاشق متغیر خواهد بود. میزان تخم شربتی مورد استفاده در تصویر بالا ۳ قاشق می‌باشد که دارای بافتی رقیق‌تر شده است.
  2. پس از ترکیب مواد با یکدیگر پودینگ را در ظرف مورد نظر و یا قالب‌های سیلیکونی ریخته و به مدت ۶ ساعت و یا یک شب در یخچال استراحت دهید تا پودینگ تخم شربتی مانند ژله بگیرد.
  3. برای تزیین پودینگ تخم شربتی از انواع میوه‌های خرد شده و فریز شده و یا انواع مغز آجیل می‌توانید بهره ببرید.


با مصرفتخم شربتی لاغر شوید

  • به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.
  • دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشند تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارند.

دیگر خواص تخم شربتی

  • از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی‌نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.
  • .خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی و میگرن را برطرف می‌کند
  • در رفع عطش بسیار موثر است.
  • تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال برای افرادی که در جذب کلسیم مشکل دارند، یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.


گروه آَشپزی infdqa

می فایل