اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل
39724_236.jpg

طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل

پودینگ نوعی دسر خوشمزه و نیمه سنگین است که تنوع بسیار بالایی دارد. از انواع پودینگ‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به پودینگ شکلاتی، پودینگ موز، پودینگ تابستانی، پودینگ انبه و … اشاره نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه یک پودینگ تایلندی و مشهور به نام پودینگ برنج تایلندی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده جزو پودینگ‌های گرم به شمار می‌رود. 

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج تایلندی:


 برنج دانه کوتاه یا خرده برنج ۱۰۰ گرم 
 شکر خرما ۲ ق غذاخوری 
 هل ۲ عدد 
شیرنارگیل  ۳۰۰ میلی لیتر 
 آب  ۱۵۰ میلی لیتر 
تخم مرغ  ۳ عدد 
شیر نارگیل غلیظ  ۲۰۰ میلی لیتر 
شکر دانه ریز ۱٫۵ ق غذاخوری 
نارگیل تازه   برای تزیین 



طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی:

  1. برای تهیه پودینگ برنج تایلندی ابتدا برنج و شکر خرما را داخل قابلمه‌ای بریزید.
  2. دانه‌های هل را پوست گرفته و در هاون بکوبید و به برنج اضافه کنید.
  3. آب و شیرنارگیل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
  4. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و مرتب مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
  5. حرارت را کم کرده و اجازه دهید برنج با درب باز حدود ۲۰ دقیقه بپزد و نرم شود.
  6. وقتی آب برنج تمام شد، برنج پخته‌شده را با قاشق داخل قالب‌های کوچک مافین بریزید و سطح روی قالب‌ها را کاملا صاف کنید.
  7. قالب‌ها را داخل سینی نیمه گودی قرار داده و تا نیمه قالب‌ها، کف سینی آب بریزید.
  8. تخم‌مرغ‌ها را با شیرنارگیل غلیظ و شکر دانه‌ریز مخلوط کرده و با قاشق روی برنج‌ها بریزید.
  9. روی قالب‌ها را با فویل بپوشانید و آن‌ها را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فری که از قبل روشن کرده‌اید قرار دهید تا مواد سفت شوند.
  10. پودینگ برنج تایلندی را با ورقه‌های نازک نارگیل یا میوه تازه تزیین کرده و این دسر را به صورت سرد یا گرم سرو نمایید. نوش جان.
انواع پودینگ و به خصوص پودینگ برنج، جزو غذاهای مناسب و محبوب محسوب می‌شوند.
گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل