اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری!
95141_915.jpg

طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه فوری!


روش های پخت بسیاری برای پنکیک ارائه شده که بسته به ذائقه هر فرد می‌تواند متفاوت باشد. به طور مثال شما می‌توانید از کاکائو و یا میوه های مورد علاقه تان برای تهیه این غذای خوشمزه که معمولا به عنوان صبحانه یا عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد استفاده کنید. پنکیک بر خلاف دیگر کیک های پف دار نیست و به صورت نازک تهیه می شود. هر چه غلظت خمیر پن کیک شما بیشتر باشد ضخامت آن موقع پخت بیشتر خواهد شد.

پنکیک ها را بعد از پخت کناری بگذارید کمی که از حرارت افتاد روی هم بچینید و با برش های میوه و اسکوپ خامه رویش را تزئین کنید. در صورتی که به شیرینی علاقه دارید می توانید بین پنکیک ها از مربا استفاده کنید یا این که روی پنکیک ها کمی شربت ذرت یا عسل بریزید و میل نمایید.

پنکیک یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه و مقوی است مورد علاقه بچه هاست که می توانید در کمتر از ۱۵ دقیقه و به سادگی آن را تهیه کنید.

در صورتي که به دنبال دستور تهیه صبحانه هایی جدید  و راحت  هستيد مي توانيد  طرز تهیه ۶ صبحانه مجلل در ۱۵ دقیقه را در مقاله ديگر infdqa مشاهده نماييد.

 مواد لازم جهت تهیه پنکیک ساده

کره نرم

نصف قاشق چایخوری

شکر

۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ

۱ عدد

نمک

نصف قاشق چایخوری

شیر

۱ و نیم پیمانه

آرد

۱ و نیم پیمانه

بکینگ پودر

۱ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو

۱ قاشق چایخوری در صورت تمایل


پنکیک شکلاتی

طرز تهیه پنکیک ساده

  1. شکر ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل یک بار مواد خشک را از الک رد کنید تا جلوی گلوله شدن آرد را هنگام اضافه کردن مواد تر بگیرید.
  2. در صورت تمایل می توانید پودر کاکائو را هم به مواد خشک اضافه کنید و سپس همه مواد را با هم الک نمایید.
  3. تخم مرغ ، کره را در یک ظرف جدا گانه هم زده به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  4. در صورت تمایل کشمش را اضافه کنید.
  5. در مرحله آخر شیر را اضافه کنید. توجه داشته باشید که بهتر است شیر را مرحله به مرحله اضافه کنید و زمانی که حس کردید خمیر نرم و غلیظی دارید از اضافه نمودن شیر بیشتر خودداری کنید. البته این در صورتی است که تمایل به تهیه پنکیک هایی پف کرده داشته باشید. در صورتی که قصد شما پخت پنکیکی پهن و نسبتا مسطح برای صبحانه است می توانید مقدار بیشتری شیر به آن اضافه کنید.
  6. کف تابه نچسب را کمی با کره چرب کنید. بدون چرب کردن تابه هم می توانید پنکیک را هم تهیه کنید که این مساله بستگی به سلیقه خودتان دارد.
  7. تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ، یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه قرار دهید تا پف کرده و رویش حباب بزند و حالت شفافیت خمیر از بین برود سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگرش را ۲ دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شود. در مجموع پنکیک شما بعد از ۵ دقیقه آماده است.

همین کار را با مابقی خمیر انجام دهید.

این پنکیک را به صورت گرم یا سرد به همراه خامه و عسل یا مربا می توانید میل نمایید.

گروه آشپزی infdqa

می فایل