اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پای مربای آلبالو به شکل قلب
724_864.jpg

طرز تهیه پای مربای آلبالو به شکل قلب


حتما شما پای سیب و دارچین را در مطالب بخش آشپزی infdqa امتحان کرده‌اید، اما با درست کردن پای آلبالو به شکل قلب (Cherry Jam Heart Pie Pops)، طعم متفاوت با ظاهری جذاب را تجربه خواهید کرد.


مواد لازم جهت تهیه پای آلبالو

آرد سفید

۲۵۰ گرم

کره سرد

۱۱۵ گرم

پودر شکر

۳۰ گرم

زرده تخم مرغ

۱ عدد

شیر یا آب سرد

۱/۳ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)

نمک

۱ پینچ

چوب آب نبات چوبی، قالب برش کوکی

برای تزئین

مربای آلبالو

به مقدار لازم


طرز تهیه پای مربای آلبالو به شکل قلب

  1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. آرد و نمک را با هم الک کنید، کره خرد شده را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)
  3. پودر شکر، زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  4. شیر‌سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
  5. خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  6. خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید و با کاتر قلب به شکل قلب برش بزنید.


کاتر زدن خمیر پای


۷٫ مقدار مناسبی از مربای آلبالو روی خمیر‌های برش خورده بریزید.


پر کردن خمیر پای با مربای آلبالو


۸٫ چوب‌های آب‌نبات‌چوبی را مطابق تصویر در انتهای قلب‌ها قرار دهید.


قرار دادن چوب آب نبات


۹٫ یک لایه خمیر برش خورده روی لایه زیرین قرار دهید و به کمک چنگال لایه‌های خمیر را به خوبی فیکس کنید.


فیکس کردن خمیر به وسیله چنگال


۱۰٫ در این مرحله به کمک قلم مو سطح قلب‌ها را به زرینه آغشته کنید و کمی شکر دانه درشت روی آن ها بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. (زمان پخت بسته به نوع فرها متفاوت است.)


آغشته کردن خمیر به زرینه و شکر

پای مربای آلبالو به شکل قلب


راز و رمزهای تهیه یک پای خوشمزه

  • دمای کلیه مواد در تهیه خمیر پای باید سرد باشد.
  • خمیر پای را نباید زیاد ورز داد زیرا موجب به روغن افتادن آن می شود.
  • مدت زمان استراحت خمیر در فصول سرد کمتر خواهد بود. (حدود ۳۰ دقیقه)
  • زرینه شامل یک عدد زرده تخم‌مرغ، ۱ قاشق چای‌خوری شیر یا ماست و مقداری زعفران است.
پای مربای آلبالو به شکل قلب

گروه آشپزی infdqa

می فایل