اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه نان مارمالادی
1350_986.jpg

طرز تهیه نان مارمالادی


خمیر لازم برای تهیه نان مارمالادی با استفاده از شیر تهیه می‌شود که باعث می‌شود خمیر لطیف‌تر باشد ولی در صورت در دسترس نبودن شیر می‌توانید به راحتی آب را جایگزین آن کنید. در ساختار بیشتر نان‌ها مانند نان مارمالادی، خمیر پیتزا و… شما به پودر‌ مایه‌خمیر نیاز دارید که با مراجعه به نزدیک‌ترین فروشگاه لوازم قنادی و یا داروخانه‌های گیاهی می‌توانید آن را تهیه کنید. نکته مهم در پخت نان‌ها، قرار دادن یک ظرف آب در فر است که باعث می‌شود نان خشک نشود و از بافت لطیفی برخوردار باشد. جهت آشنایی با روش تهیه نان‌باگت و همچنین نکات لازم در‌باره‌ کیفیت مایه‌خمیر به سایر مقالات بخش آشپزی سایت infdqa مراجعه نمایید.


مواد لازم جهت تهیه نان مارمالادی

کره

۵۰ گرم

شکر

۵۰ گرم

مایه خمیر

۱ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ

۲ عدد

شیر ولرم

۱۲۵ میلی لیتر

نمک

۱/۴ قاشق مربا خوری

آرد

۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم

مواد لازم جهت مواد میانی نان مارمالادی

مارمالاد سیب یا زردآلو

۱/۲ پیمانه

کشمش پلویی

به میزان لازم

گردو خرد شده

به میزان لازم

سیب ورقه شده

۲ عدد


طرز تهیه نان صبحانه مارمالادی

ابتدا یک قاشق سوپ‌خوری شکر، مایه‌خمیر و شیر ولرم را در ظرفی مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید. ( این کار صرفا جهت اطمینان از سلامت مایه‌خمیر صورت می‌گیرد.)
در ظرف دیگری باقی مانده شکر، تخم‌مرغ و کره به محیط رسیده را به کمک مفتول بزنید.
در این مرحله مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط تخم‌مرغ بیفزایید.
نمک را به قسمتی از آرد اضافه کنید و آرام آرام به مخلوط بالا اضافه کنید. ( آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و خمیر به دست نچسبد.)
در ظرف دیگری مقداری آرد بپاشید و خمیر را درون کاسه قرار دهید و در جای نسبتا گرمی به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به شکل مستطیل به کمک وردنه به قطر نیم سانت باز کنید. (نحوه باز کردن و فرم دادن به خمیر بسته به سلیقه افراد متفاوت می‌باشد.)

باز کردن خمیر نان مارمالادی

مواد میانی شامل مارمالاد، کشمش و گردو خرد شده و در صورت تمایل برش‌های سیب را روی خمیر قرار دهید و خمیر را مطابق تصویر بپیچید. ( در صورت تمایل از مغزهای مختلف و یا شکلات چیپس می‌توانید برای مواد میانی استفاده کنید.)

مارمالاد-سیب

سیب- مارمالاد- نان مارمالادی

پیچیدن نان مارمالادی

سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به سینی منتقل نمایید و برای ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
در این مرحله می‌توانید به کمک قلمو روی خمیر زرینه یا رومال بمالید و با کنجد و خلال پسته تزیین کنید (جهت آشنایی با روش تهیه رومال و همچنین طرز تهیه مارمالاد سیب به سایر مقالات بخش آشپزی infdqa مراجعه نمایید.)
سینی را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید و پس از پخت برش بزنید.


گروه آشپزی infdqa

می فایل