اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه مربای سیب درسته
58426_571.jpg

طرز تهیه مربای سیب درسته

سیب، این میوه بهشتی جدا از طعم و مزه‌ی بسیار عالی که دارد، مجموعه‌ای از خواص درمانی را داراست. انواع سیب، از سیب قرمز و زرد گرفته تا سیب گلاب و سیب ترش و … نقش مهمی در سلامت بدن دارند.
درخت سیب درختی برگریز از خانواده گلسرخیان بوده که میوه شیرین و گوشتی‌ دارد. منشا این درخت آسیای مرکزی است؛ جایی که امروزه هنوز هم گونهٔ وحشی آن، مالوس سیورسی، یافت می‌شود. 
سیب پس از هزاران سال کشت در آسیا و اروپا، توسط مهاجران اروپایی به آمریکای شمالی برده شد. بیش از ۷٬۵۰۰ رقم سیب شناخته شده وجود دارد. ارقام مختلف برای سلیقه‌ها و استفاده‌های مختلف از جمله آشپزی و خام خوردن! 
درختان سیب معمولا بوسیله پیوند زدن تکثیر می‌شوند، گرچه سیب‌های وحشی به سادگی از دانه می‌رویند.
یکی از راه‌های بهره بردن از خواص سیب، تهیه و مصرف مربای سیب است و چه بهتر که این مربا در منزل و به صورت سنتی تهیه شود. در ادامه شما را با طرز تهیه مربای سیب خانگی خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب درسته:

سیب سالم ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آبلیمو ۱ ق غذاخوری
گلاب نصف فنجان
آب ۳-۴ لیوان

طرز تهیه مربای سیب درسته:

  1. برای تهیه مربای سیب روش‌های زیادی وجود داد اما از آنجا که ما قرار است مربای سیب درسته تهیه کنیم، ابتدا سیب‌ها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص از زیر سیب خالی کنید.
  2. سیب‌ها را با پوست در قابلمه‌ لعابی بریزید. 
  3. با آب روی سیب‌ها را بپوشانید.
  4. سپس با حرارت ملایم، سیب‌ها را کمی بپزید، به اندازه‌ای که له نشود و پوست آنها نترکد. 
  5. وقتی سیب‌ها کمی پخته شد شکر را در آب ریخته، فرصت دهید تا شربت قوام بیاید. (شکر را باید یک‌جا بریزیم که سریع قوام بیاید و سیب‌ها له نشوند).
  6. در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. 
  7. در صورت تمایل وسط سیب‌ها را با بادام یا گردو پر کنید.
  8. بعد از پختن و سرد شدن کامل مربای سیب، مربا را داخل ظرف دلخواه بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید. 

چند نکته درباره تهیه مربای سیب:

  • در صورت تمایل برای داشتن رنگ و عطر بهتر می‌توانید مقداری زعفران، هل یا چوب دارچین نیز به این مربا اضافه کنید. 
  • همین مربا را می‌توانید به صورت خردشده نیز تهیه کنید، این به سلیقه شما بستگی دارد.
  • حتما در حین پخت درب قابلمه را ببندید تا در نهایت مربای خوشرنگی داشته باشید چون بستن درب قابلمه به رنگ گرفتن مربا خیلی کمک می‌کند. 
  • حتما هر چند دقیقه مربا را هم بزنید تا سیب‌ها زیرو‌رو بشوند و بصورت یکنواخت بپزند.
  • برای پخت این مربا و به دست آوردن قوام دلخواه، ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه زمان کافی است.
  • بهترین ظرف برای نگهداری انواع مربا ظروف کریستال و شیشه‌ای هستند.
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و بتوانید یک مربای خوشمزه و خوش رنگ خانگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

گردآوری: مجله اینترنتی infdqa

می فایل