اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه مافین پیتزایی با خمیر جادویی پیتزا
61073_503.jpg

طرز تهیه مافین پیتزایی با خمیر جادویی پیتزا

مافین نوعی نان کم شیرین است که در دو نوع اصلی؛ مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تهیه می‌شود. در مافین انگلیسی از خمیر مایه و در مافین آمریکایی از بیکینگ پودر استفاده می‌شود. در صورتی که در خمیر مافین از شکر، کشمش و سایر افزودنی‌های شیرین استفاده نشود، آن را در وعده صبحانه و یا هنگام صرف چای عصر میل می‌کنند. اما نوع دیگری از مافین‌ها نیز هستند که در آن‌ها نه تنها از هیچ شیرین‌کننده‌ای استفاده نمی‌شود، بلکه از انواع چاشنی‌ها و مواد اولیه گوشتی و یا سبزیجات بهره برده و انواع مافین‌های غذایی خوشمزه را تهیه می‌کنند. 
در ادامه این توضیحات، با طرز تهیه یکی از خوشمزه‌ترین و جالب‌ترین ایده‌های غذایی یعنی مافین پیتزایی در خدمت شما خواهیم بود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مافین پیتزایی:

 آرد ۵۰۰ گرم 
تخم مرغ  ۱ عدد 
شیر ولرم  ۲۵۰ میلی لیتر 
مایه خمیر  ۱۰ گرم 
روغن مایع  ۵-۶ ق غذاخوری 
نمک  ۱ ق چای‌خوری 
شکر  ۱ ق غذاخوری 
 پنیر پیتزا ۱ پیمانه 
پپرونی  ۱ پیمانه 
 فلفل دلمه خردشده نصف پیمانه
پودر آویشن و ریحان تازه  برای تزیین
 سس گوجه فرنگی نصف پیمانه 

طرز تهیه مافین پیتزایی:

  1. برای تهیه مافین پیتزایی شما می‌توانید خمیر پیتزا را با هر یک از روش‌هایی که دوست دارید تهیه کنید. با این حال ما از دستور تهیه خمیر جادویی پیتزا یا خمیر معرکه استفاده کردیم. برای این کار شما باید ابتدا تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه شکسته و به آن‌ها نمک، شکر، روغن مایع و شیر گرم بیفزایید.
  2. مواد را خوب مخلوط کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.
  3. آرد را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید.
  4. اضافه‌کردن آرد را تا جایی که آرد به راحتی جذب مواد نشود ادامه دهید. وقتی به این مرحله رسید اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر هنوز مقداری از آرد باقی مانده باشد.
  5. فر را روشن کنید و بعد از یکی، دو دقیقه آن را خاموش کنید.
  6. از خمیر آماده شده، با دست به اندازه توپ‌های کوچک برداشته و با حوله روی آن‌ها را بپوشانید.
  7. فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در آن قرار دهید تا استراحت کند.
  8. خمیر جادویی شما آماده است. حالا کاری که باید انجام بدهید این است که قبل از هر چیز فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه تنظیم کنید.
  9. کف قالب‌های مافین را چرب کنید. 
  10. فلفل دلمه خردشده، برش‌های سوسیس و پنیر پیتزا را داخل ظرف خمیر ریخته و باهم مخلوط کنید.
  11. خمیر را ۱۰ دقیقه استراحت دهید. 
  12. حالا از خمیر مخلوطی که تهیه کرده‌اید، به اندازه توپ‌هایی کمی بزرگ‌تر از گردو برداشته و داخل قالب‌های مافین قرار دهید. 
  13. روی هر یک از آن‌ها کمی پودر آویشن بریزید و قالب‌ها را داخل فر قرار دهید. 
  14. حدود ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا مافین پیتزایی شما آماده شود. 
  15. بعد از اتمام زمان پخت، مقداری ریحان خردشده و سس گوجه روی مافین‌ها بریزید و آن‌ها را داغ سرو کنید.
امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید و این مافین‌های خوشمزه کوچک را تهیه کرده و از طعم آن‌ها لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری و ترجمه: مجله اینترنتی infdqa

می فایل