اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)
19903_589.jpg

طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)


مواد و ابزارهای لازم جهت تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)

کاسه و یا ظرف دلخواه در ۲ سایز

گل، برگ یا میوه

آب


برای تهیه ظرف یخی می‌توانید به دو صورت عمل کنید:

روش اول:

  1. ابتدا کاسه یا ظرف دلخواه بزرگتر را بسته به سلیقه خود با انواع گل، برگ، گلبرگ و یا میوه تزیین کنید.
  2. سپس کاسه کوچک‌تر را درون کاسه بزرگ‌تر قرار دهید و میزان مناسبی آب در اطراف کاسه بزرگ بریزید. در صورتی که ظرف بزرگ شما دارای درپوش باشد به راحتی با قرار دادن درب ظرف می‌توانید کاسه را به فریزر منتقل نمایید. در غیر این صورت می‌بایست جسمی نسبتا سنگین در داخل ظرف کوچک‌تر قرار دهید تا مانع از بالا آمدن ظرف به هنگام ریختن آب در اطراف آن شود.
  3. کاسه یخ را پس از گذشت ۴ تا ۵ ساعت از فریزر خارج کرده و کاسه کوچک را بیرون آورید و در نهایت ظرف یخی را به کمک آب گرم خارج نمایید.

طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)

از ظرف یخی به عنوان ظرف سرو میوه، بستنی و نوشیدنی می‌توانید در میهمانی‌های خود بهره ببرید.

طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)


روش دوم:

  1. در این روش می‌توانید گل، برگ و میوه‌های مورد نظر خود را درون قالب‌های یخ قرار دهید و قالب‌ها را با آب پر کنید.
  2. قالب یخ را درون فریزر قرار دهید و پس از مدت ۴ تا ۵ ساعت با جدا کردن قطعات یخ می‌توانید ظرف مورد نظر خود را از یخ پر کنید.
  3. این روش بیشتر برای خنک نگاه داشتن بطری‌های نوشیدنی کاربرد خواهد داشت.
  4. همچنین شما می‌توانید از قطعات یخ بدست آمده به این روش، برای تزیین نوشیدنی‌ها و پارچ آب استفاده نمایید و با استفاده از میوه‌های مختلف آب طعم‌دار تهیه نمایید.

طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)


گروه آشپزی infdqa

می فایل