اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی (سیب زمینی تنوری)
52978_349.jpg

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی (سیب زمینی تنوری)

سیب زمینی یکی از خوش‌خوراک‌ترین و محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیاست و شاید نتوان کسی را پیدا کرد که سیب زمینی دوست نداشته باشد. سیب زمینی به روش‌های بسیار متفاوتی تهیه می‌شود. از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا پوره سیب زمینی، چیپس خانگی، چیپس و پنیر و … از انواع پیش غذاهای خوشمزه‌ای هستند که با این گیاه تهیه می‌شوند.
یکی از روش‌های نسبتا جدید اما بامزه و جالب تهیه سیب زمینی تنوری، سیب زمینی آکاردئونی نام دارد. این ساید دیش یا دورچین ساده اما خوشمزه خیلی زود طرفداران خاص خود را پیدا کرد و به محبوبیت رسید.
امروز قصد داریم طرز تهیه سیب زمینی آکاردوئونی خوشمزه و معطر را به شما آموزش دهیم که یکی از زیباترین و بهترین ساید‌ دیش‌ها برای انواع غذاهای سرخ‌شده، استیک و پیتزاست.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی:

سیب زمینی کوچک ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
کره ذوب‌شده ۲ ق غذاخوری
سیر رنده‌شده ۳ حبه
جعفری تازه ۱ ق غذاخوری
آبلیمو تازه ۱ ق غذاخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی:

  1. برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی ابتدا سيب زمینی‌ها را با چاقو برش‌های نازک بزنيد ولی مراقب باشيد كه از قسمت انتها از هم جدا نشوند.
  2. حدود يک ربع آن‌ها را داخل آب سرد قرار دهید.
  3. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا حسابی گرم شود. 
  4. برای اينكه زمان پخت سريعتر شود، حدود یک تا دو دقيقه آن‌ها را داخل ماكروفر قرار دهید. (این مرحله ضروری نیست.)
  5. داخل كاسه، كره ذوب شده، سير له شده، جعفری خرد شده  و نمک و فلفل را باهم مخلوط كنيد و با فرچه، لابه‌لای سيب زمينی‌ها بمالید.
  6. بعد آن‌ها را داخل ظرف مناسب یا سینی فر قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید.
  7. در صورت تمایل می‌توانید ده دقيقه آخر، سيب زمينی‌ها را از فر در بياورید و روی آن‌ها پنير بريزيد و دوباره داخل فر قرار دهید تا پنير آب شود. 
امیدواریم این پیش غذا یا دورچین خوشمزه و چشم‌نواز را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.


گردآوری و ترجمه: مجله اینترنتی infdqa

می فایل