اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر
42514_893.jpg

طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر

سوپ جو پرک با شیر یکی از انواع سوپ سفید بوده و بسیار خوشمزه، محبوب و ساده است و مناسب وعده‌های سبك مثل شام یا عصرانه می‌باشد. سوپ جو با شیر هم به صورت پیش‌غذا و هم به عنوان غذای اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سوپ چو پرک با شیر نوع ساده و سبک سوپ جو است اما اگر در کنار شیر و یا به جای آن از سس بشامل و یا خامه استفاده شود، دیگر نمی‌توان آن را به عنوان یک وعده غذای سبک محسوب کرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر را به ساده‌ترین روش ممکن به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک با شیر:


 جو پرک ۱ پیمانه 
شیر  ۳ لیوان 
آب مرغ  ۳ لیوان 
هویج  ۲ عدد 
سیب زمینی  ۱ عدد 
پیاز  ۱ عدد 
جعفری خردشده  ۲ ق غذاخوری 
نمک، فلفل، زردچوبه  به میزان لازم 
 قارچ ۲۰۰ گرم 


طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر:

  1. برای تهیه سوپ جو پرک با شیر اول از همه به آب مرغ نیاز دارید. اگر آب مرغ در فریزر ندارید می‌توانید از ۲-۳ عدد عصاره مرغ استفاده کنید و یا چند عدد گردن و اسکلت مرغ را با آب، پیاز، زردچوبه و مقدار کمی نمک بپزید و وقتی عصاره مرغ خارج شد، آن را صاف کرده و برای تهیه سوپ کنار بگذارید.
  2. آب مرغ را داخل قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  3. حالا هویج، پیاز و سیب‌زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید و سپس به آب مرغ اضافه کرده، اجازه ‌دهید کمی پخته و نرم شوند. 
  4. کمی از پخت سبزیجات که گذشت، جو پرک را به مواد اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا سوپ کم‌کم پخته شود.
  5. حالا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و در تابه با مقدار کمی کره تفت دهید و به سوپ جو پرک اضافه کنید.
  6. شیر را به سوپ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و شعله را خیلی کم کنید تا جو پرک لعاب داده و سوپ به غلظت برسد.
  7. در صورت تمایل مقدار کمی جعفری خردشده را در مرحله پایانی به سوپ اضافه کرده، نمک ان را اندازه کنید و بعد از حدود ۳۰ دقیقه، سوپ را سرو کنید.
نکته:
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای استفاده از آب مرغ، از همان اول تهیه سوپ را با شیر شروع كنید که به این صورت باید از مقدار شیر بیشتری استفاده کنید. 
  • می‌توانید به این سوپ به جای نمك شكر بزنید كه كاملا سلیقه‌ای است اما توصیه نمی‌شود. 
  • برای تزیین سوپ جو پرک می‌توانید از جعفری خردشده و خامه در کنار نان تست‌شده استفاده كنید.
  • در صورت تمایل گوشت گردن مرغ که برای تهیه آب مرغ پخته بودید را ریش‌ریش کرده و به سوپ جو اضافه کنید. این کار طعم سوپ جو پرک شما را فوق‌العاده خواهد کرد.
در صورتی که می‌خواهید سوپ جو پرک با شیر شما زودتر به غلظ‌ت برسد، می‌توانید از سس بشامل یا سس سفید استفاده کنید. برای تهیه سس سفید از دستور زیر استفاده کنید. 

طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر، سوپ جو سفید، سوپ جو قرمز، سوپ سفید، سوپ جو و قارچ، سوپ جو با خامه

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید:

  1. برای تهیه سس سفید یا سس بشامل ابتدا در تابه کوچکی دو ق غذاخوری آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  2. ۵۰ گرم کره، مقدار کمی نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. حالا ۱٫۵ لیوان شیر را به آرامی به تابه اضافه و مرتب مخلوط نمایید.
  4. در نهایت سس شما باید غلظتی شبیه به ماست رقیق پیدا کند.
می‌توانید بعد از به غلظت رسیدن سس سفید یا سس بشامل، آن را از روی حرارت برداشته و مقداری خامه به آن اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا خامه نبرد. به این ترتیب سس شما بسیار خوش‌طعم‌تر خواهد شد.
همان‌طور که دیدید، طرز تهیه این سس بسیار ساده است اما همین سس ساده، طعم سوپ جو شما را زیرورو خواهد کرد. 
به جز سوپ سفید، سوپ جو قرمز نیز از محبوبیت اصی برخوردار است و در اکثر رستوران‌ها این نوع سوپ به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.



گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل