اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سمبوسه پیتزایی (سمبوسه با مواد پیتزا)
40272_884.jpg

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی (سمبوسه با مواد پیتزا)

سمبوسه یکی از پیش‌غذاهای ساده و سریع است که تاریخچه‌ای طولانی دارد. سمبوسه در اصل از هند سرچشمه می‌گیرد و از موادی مانند سیب‌زمینی، جعفری و فلفل سیاه تهیه می‌شود. امروزه انواع مختلفی از سمبوسه وجود دارند که از آن میان می‌توان به سمبوسه سیب‌ زمینی، سمبوسه پنیری، سمبوسه هندی، سمبوسه پیتزایی و … اشاره کرد. در واقع می‌توان نان سمبوسه را با هر ماده دل‌خواهی پر کرد و نام آن را تغییر داد اما آنچه مشترک است، استفاده از نان لواش و یا خمیر فیلو و سرخ‌کردن سمبوسه در حمام روغن داغ است. 
در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش دهیم که در صورتی‌که از عاشقان پیتزا و پنیر پیتزا باشید، حتما از آن خوشتان خواهد آمد.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی:


گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذاخوری
فلفل دلمه متوسط ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پودر آویشن به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی:

  1. برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.
  2. سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
  3. حرارت را کم کنید تا حدود ۷-۸ دقیقه گوشت حالت نیم‌پز پیدا کند و آب آن کشیده شود.
  4. قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
  5. کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  6. چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.
  7. وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه‌ها بروید. 
  8. نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید. 
  9. روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید. 
  10. همه سمبوسه‌ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ‌کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید.
نوش جان.

نکته: 
  • می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده، از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است فلفل را حذف کنید.
  • سمبوسه را با سس قرمز یا سس فلفل سرو کنید.

گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل