اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سمبوسه هندی
11852_100.jpg

طرز تهیه سمبوسه هندی

تهیه سمبوسه هندی Aloo Paratha (Indian Potato Stuffed Flat bread) مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید. این خمیر نیاز به آرد‌پاشی سطح کار و ورز دادن طولانی مدت ندارد. در کمتر از ۲ دقیقه و ۶۰ مرتبه کوبیدن خمیر آماده خواهد بود.


مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه هندی

آرد

۲ و ۱/۲ پیمانه

آب

۱ پیمانه

نمک

۱ قاشق چایخوری

روغن

۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه خمیر سمبوسه هندی

  1. آرد را الک کنید.
  2. آب و نمک را مخلوط نمایید و آرد را به آرامی به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که قدرت جذب آب آرد‌های مختلف با هم متفاوت است لذا ۱/۲ پیمانه آرد آخر را با احتیاط اضافه نمایید تا خمیر بیش از حد سفت نشود.
  3. خمیر را جمع کنید و ۶۰ مرتبه بکوبید. سپس خمیر را درون کاسه‌ تمیزی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و خمیر را به مدت ۲۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.


مواد لازم جهت تهیه مواد میانی سمبوسه هندی

پوره سیب زمینی

۱ و ۱/۲ پیمانه

گشنیز یا جعفری

۲ قاشق غذاخوری

ادویه گراماسالا

۱ قاشق غذاخوری

پیاز

۱/۲ پیمانه

آویشن

۱ قاشق غذاخوری

نمک،فلفل سیاه و قرمز

به میزان لازم

زنجبیل یا زنیان(اختیاری)

۱/۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه مواد میانی سمبوسه هندی

برای تهیه مواد میانی سمبوسه هندی از سیب زمینی تازه پخته شده و له شده و یا سبزیجاتی مانند کلم بروکلی خرد شده و… بسته به ذائقه خود می‌توانید بهره ببرید. سیب زمینی را به شکل پوره و یا ریز خرد شده درآورید و با گشنیز ساطوری شده و ادویه‌جات ذکر شده در جدول مواد لازم مخلوط نمایید. مقدار استفاده از ادویه‌جات کاملا اختیاری است. در صورت در دسترس نبودن ادویه گراماسالا با ترکیب یک پینچ (میزانی که ما بین دو انگشت اشاره و شست قرار می‌گیرد) زنجبیل، فلفل سیاه، ۱/۲ قاشق چایخوری تخم گشنیز، ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری زیره سبز، یک پینچ جوز هندی، یک پینچ هل، یک پینچ دارچین را جایگزین آن کنید. در صورت تمایل می‌توانید از مایه گوشتی تهیه شده با گوشت چرخ‌کرده برای مواد میانی این سمبوسه بهره ببرید.


طرز تهیه سمبوسه هندی

  1. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم نمایید.
  2. خمیر را به شکل دایره به کمک وردنه باز کرده و ۱/۳ پیمانه از مواد میانی را وسط آن قرار دهید.
  3. خمیر را به شکل بقچه مطابق تصویر جمع کنید. مجددا به کمک وردنه خمیر را به قطر تقریبی ۱/۵ سانتی‌متر باز کنید. توجه داشته باشید که خمیر پاره نشود.
  4. مراحل را برای مابقی خمیر به همین ترتیب تکرار کنید.
  5. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه نچسب ریخته و خمیر را به مدت یک دقیقه برای هر طرف سرخ نمایید.
  6. سمبوسه را به ۴ قسمت تقسیم نمایید و داغ همراه با سس قرمز و یا ماست سرو نمایید.


خمیر سمبوسه،خمیر،نان سمبوسه،سمبوسه آبادانی،سمبوسه،،طرز تهیه سمبوسه هندی

خمیر سمبوسه،خمیر،نان سمبوسه،سمبوسه آبادانی،سمبوسه،،طرز تهیه سمبوسه هندی


گروه آشپزی infdqa

می فایل