اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سمبوسه جنوبی + آموزش پیچیدن نان سمبوسه
41058_412.jpg

طرز تهیه سمبوسه جنوبی + آموزش پیچیدن نان سمبوسه

سمبوسه غذایی هندی است که در شهرهای جنوبی ایران بسیار رایج است. سمبوسه را با مواد اولیه متفاوتی تهیه می‌کنند اما نقطه اشتراک انواع سمبوسه‌ها، پیچاندن مایه میانی بین تکه‌ای نان، پیچیدن و سرخ‌کردن نان است. این روزها انواع مختلف سمبوسه طبخ می‌شود که از آن میان می‌توان به سمبوسه هندی، سمبوسه پنیری، سمبوسه سیب‌زمینی، سمبوسه پیتزایی و … اشاره کرد اما در دستور اصلی سمبوسه جنوبی، خبری از گوشت و سوسیس و قارچ و پنیر و … نیست. طرز تهیه سمبوسه جنوبی اصل بسیار ساده و مواد اولیه آن بسیار کم می‌باشد اما طعم این نوع سمبوسه بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی است و بهتر است در سفر به جنوب کشورمان، حتما سمبوسه اصل جنوبی را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه جنوبی اصل:

نان لواش ۱ بسته
سیب‌زمینی پخته ۲ عدد
جعفری به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه جنوبی اصل:

  1. برای تهیه سمبوسه جنوبی اصیل ابتدا؛سیب زمینی‌ها را بپزید و بعد آن‌ها را له کنید.
  2. سپس جعفری خرد‌شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. 
  3. برای پیچیدن نان سمبوسه ابتدا نان را به صورت مستطیل ببرید و گوشه چپ، مقداری از مواد سمبوسه را قرار دهید.
  4. حالا گوشه نان را روی مواد بیاورید، باید ظاهر نان به شکل یک ضلع مثلث بشود.
  5. در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازید پس نان سمت راست را روی مواد بیاورید.
  6. تا اینجا، دو ضلع از مثلث را ساختید. حالا نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می‌شود را از زیر مثلث رد کنید تا ضلع سوم ساخته شود. 
  7. وقتی سه ضلع مثلث ایجاد شد، یک تکه اضافه نان هنوز باقی می‌ماند که می‌توانید آن را شبیه در، روی سمبوسه بیاورید.
  8. به این ترتیب سمبوسه شما آماده سرخ‌شدن است.
  9. ماهیتابه را روی حرارت ملایم و یک‌نواخت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید.
  10. از آنجا که این غذا برای سرخ‌شدن روغن زیادی می‌برد، حرارت را کم کنید تا میزان روغن مصرفی را به حداقل رسانید.
  11. سمبوسه‌ها را سرخ کنید و داغ‌داغ، همراه با سس قرمز تند نوش جان کنید.

گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل