اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی
44969_720.jpg

طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی

سس هزار جزیره چیست؟

سس هزار جزیره نوعی سس یا چاشنی غذایی خوشمزه است که اصالت آن به کانادا و آمریکا باز می‌گردد. پایه سس هزار جزیره، سس مایونز است و از دیگر مواد تشکیل‌دهنده آن می‌توان به روغن زیتون، آبلیمو، آب پرتقال، سس ووسترشیر، سس خردل، پودر پاپریکا، سرکه، خامه، پوره گوجه‌فرنگی، سس کچاپ یا سس تاباسکو اشاره کرد.  
در سس هزار جزیره همچنین از خیارشور، موسیر، سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای شیرین و آجیل خردشده نیز استفاده می‌شود. 
معمولا از سس هزار جزیره به عنوان چاشنی برای انواع ساندویچ‌ها و سالادها استفاده می‌شود. همانطور که گفته شد خاستگاه این سس قاره آمریکاست و جالب است بدانید که در آمریکا، نه تنها سس هزار جزیره را در همه فست فودی‌ها می‌توان یافت، بلکه به این سس پرطرفدار، سس مخفی یا سس مخصوص نیز می‌گویند.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی را به روشی ساده به شما آموزش دهیم تا بتوانید طعم یک سس سالم، خوشمزه و خانگی را با کیفیت بالا و طعمی نزدیک به سس هزار جزیره آماده، تجربه کنید. 

مواد لازم برای تهیه سس هزار جزیره:

 سیر  1/2 حبه
سس مایونز  ۳/۴ فنحان
 سس تند (تاباسکو) ۱/۴ فنجان 
 سس کچاپ ۲ ق غذاخوری
 پیاز رنده‌شده ۱٫۵ ق غذاخوری 
 خیار شور یا خیار ترشی ۲ ق چای‌خوری 
 تخم‌مرغ آبپز نصف یک عدد 
 فلفل سیاه به میزان لازم 
 نمک تصفیه‌شده ۱/۴ ق چای‌خوری 

طرز تهیه سس هزار جزیره:

  1. برای تهیه سس هزار جزیره ابتدا باید سیر و پیاز را رنده ریز بزنید. 
  2. خیارشور، جعفری و تخم‌مرغ را خیلی ریز خرد یا رنده کنید.
  3. حالا سیر رنده‌شده را با نمک مخلوط کنید. 
  4. در یک کاسه کوچک، سیر له یا زنده‌شده را با سس مایونز، سس چیلی، سس کچاپ، پیاز، خیارشور و تخم‌مرغ رنده‌شده ترکیب کنید. 
  5. به میزان لازم و بسته به ذایقه خود، نمک و فلفل به سس اضافه کنید. 
سس هزار جزیره شما آماده است. می‌توانید این سس را بلافاصله بعد از آن‌که تهیه کردید، مصرف کنید و یا این‌که آن را داخل ظرف در‌داری ریخته و به مدت حدود ۲ روز داخل یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد تشکیل‌دهنده باهم ترکیب شده و مزه بهتری پیدا کنند. 

امیدواریم از این دستور به نحو احسنت استفاده کنید و یک سس هزار جزیره سالم و خوشمزه خانگی تهیه کنید و از خوردن آن همراه با انواع ساندویچ و سالاد لذت ببرید.

ترجمه: گروه آشپزی infdqa

می فایل