اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سس قارچ
16016_896.jpg

طرز تهیه سس قارچ

در این مقاله به سه روش مختلف برای تهیه سس قارچ اشاره خواهیم کرد و شما می‌توانید بسته به ذائقه و سلیقه خود انتخاب و تهیه فرمایید.

روش اول:

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ

قارچ

۲۵۰ گرم

پیاز

۱ عدد

خامه

۱ پیمانه

روغن

۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم


طرز تهیه سس قارچ

  1. قارچ‌ها را در قطعات کوچک خرد کنید.

سس قارچ خامه ای- طرز تهیه سس قارچ - قارچ

  1. پیاز را نگینی کنید.

سس قارچ خامه ای- طرز تهیه سس قارچ - پیاز

  1. قارچ را در تابه به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  2. پیاز و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند.

سس قارچ خامه ای- طرز تهیه سس قارچ

  1. خامه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید و سپس سس را سرد و یا گرم سرو نمایید.


روش دوم:

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ و سیر

قارچ

۳۰۰ گرم

سیر

۳ حبه

کره

۲ قاشق غذاخوری

خامه

۱/۳ پیمانه

پنیر پارمزان

۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده

۲ قاشق غذاخوری

آویشن، نمک و فلفل

به میزان لازم


طرز تهیه سس قارچ خامه‌ای و سیر

  1. کره را در به همراه یک قاشق روغن روی حرارت ملایم ذوب کنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
  2. قارچ را به تابه بیفزایید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
  3. خامه، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید.
  4. در نهایت سس را از روی حرارت بردارید و پارمزان رنده شده را به سس قارچ اضافه کنید و با جعفری ساطوری شده در کنار انواع پاستا و استیک سرو نمایید.

سس قارچ خامه ای- طرز تهیه سس قارچ


روش سوم:

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ بدون خامه

قارچ

۳۰۰ گرم

کره

۳ قاشق غذاخوری

شیر سرد

۲ و ۱/۲ پیمانه

آرد

۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع

۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زرد چوبه

به مقدار لازم


طرز تهیه سس قارچ بدون خامه

  1. قارچ را به همراه ۳ قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که نرم شود و آب آن کشیده شود. سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید.
  2. آرد را در شیر سرد حل کنید.
  3. کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد حل شده در شیر را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن ادامه دهید.
  4. در نهایت قارچ را به سس سفید اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید.
  5. در صورت تمایل برای طعم بهتر از ۲ قاشق خامه می‌توانید در روند پخت بهره ببرید.

طرز تهیه سس قارچ


گروه آشپزی infdqa

می فایل