اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سس خردل با دو روش
44230_999.jpg

طرز تهیه سس خردل با دو روش

خردل چیست؟

خردل، نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردل به‌دست می‌آید. برای تهیه سس خردل؛ دانه‌های خردل را با آب، نمک، آبلیمو و یا سایر مایعات و ادویه‌جات متنوع و چاشنی‌های دیگر مخلوط می‌کنند تا خمیر یا سس خردل به وجود آید. رنگ سس خردل از زرد روشن تا قهوه‌ای تیره متغیر است. دانه‌ خردل برای درمان اضطراب، اختلالات روانی، اثرات تنش و افسردگی، برونشیت، اختلالات جنسی، نشانه‌های یائسگی و بسیاری مشکلات دیگر مفید است.

انواع سس خردل:

سس خردل یکی از افزودنی‌های محبوب است که با ساندویچ فلافل، همبرگر، هات‌داگ مصرف می‌شود و طعم تندی دارد. برای تهیه سس خردل فرانسوی از سرکه استفاده می‌شود و طعم ملایم‌تری دارد اما برای تهیه سس خردل انگلیسی از سرکه استفاده نمی‌شود. طعم انواع سس خردل‌ خانگی به‌مراتب تندتر و معطرتر از نوع بازاری است.
از انواع سس خردل می‌توان به سس خردل زرد، خردل آبجوی آمریکایی، خردل دیژون، خردل شیرین، خردل عسلی، خردل میوه‌ای، خردل تند، خردل ایرلندی، خردل استرالیایی، خردل روسی و نمونه‌های دیگر اشاره کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه سس خردل را به دو روش مختلف به شما آموزش دهیم که در یکی از سرکه و در دیگری از آبلیمو استفاده می‌شود. در دستور اول مقدار مواد اولیه برای تهیه حدود ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل ذکر شده و برای مقادیر بیشتر باید به نسبت مواد را افزایش دهید. 
طرز تهیه سس خردل، سس خردل و عسل، سس خردل خانگی، سس خردل تند، سس خردل با خامه

مواد لازم برای تهیه سس خردل خانگی با سرکه:


دانه خردل سفید ۱ ق سوپ‌خوری
سرکه ۱ ق چای‌خوری
آب سرد ۱ ق چای‌خوری
شکر ۱ ق چای‌خوری


طرز تهیه سس خردل خانگی با سرکه:

  1. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
  2. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
  3. به همین راحتی، سس خردل شما آماده است. بهتر است قبل از استفاده از این سس، آن را حرارت دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شده و خوشمزه‌تر شود. 

مواد لازم برای تهیه سس خردل با خامه:


پودر خردل ۲ ق سوپ‌خوری
خامه ۴ ق سوپ‌خوری
آبلیمو ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه نصف ق چای‌خوری
نمک ۱/۴ ق چای‌خوری

طرز تهیه سس خردل با خامه:

  1. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
  2. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.
  3. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
اگر دوست دارید یک سس خانگی خوشمزه و باکیفیت را امتحان کنید با هر یک از روش‌های بالا که گفته شد،‌ این سس خوشمزه و سالم را تهیه کنید و از تجربه امتحان‌کردن یک سس خوشمزه خانگی لذت ببرید. 
گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل