اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سالاد نخود فرنگی
12644_818.jpg

طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

در ساختار اولیه تهیه سس سالاد نخود فرنگی از خامه ترش بهره خواهیم برد. جهت آشنایی با خامه ترش و چگونگی تهیه آن به سایر بخش‌های آشپزی infdqa مراجعه نمایید.

چگونگی انتخاب و نگهداری از نخود فرنگی

سعی کنید نخود فرنگیانتخابی شما، ‌لطیف، مخملی و سفت باشد. رنگ آنها باید سبز و شفاف باشد. از خرید نخود فرنگی‌هایی که رنگ سبز آنها تیره و یا خیلی روشن باشد و یا زرد رنگ با نقطه‌هایی خاکستری رنگ باشد خودداری نمایید.

بهتر است نخود فرنگی‌ها را در فصل مناسب آنها تهیه و مصرف کنید و اگر نمی‌توانید باید آنها را سریع فریز کنید. نخود فرنگی را شسته نشده و خارج از غلافرا درون کیسه بریزید و در فریزر نگه دارید،‌ در این حالت نخود فرنگی به مدت طولانی می‌تواند در فریزر بماند.


مواد لازم جهت تهیه سالاد نخود فرنگی

نخود فرنگی

۴ پیمانه

پیاز قرمز

۱/۲

بیکن

۱/۴ پیمانه

پنیر چدار

۱۵۰ گرم

جعفری ساطوری‌شده

۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. ابتدا نخود فرنگی‌های یخ زده را در دمای محیط قرار دهید تا یخ زدایی شوند.

نخود سبز،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. بیکن‌ها را در تابه تفت دهید.

بیکن،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. پیاز قرمز را به دو نیم کرده و قسمت مغز آن را جدا کنید.

پیاز قرمز،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. سپس برش‌های بسیار نازکی بزنید.

پیاز قرمز،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. پنیر چدار را به صورت مکعبی برش دهید.

پنیر چدار،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. بیکن‌ها را ساطوری کنید.

بیکن،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. جعفری را ساطوری و ریز خرد کنید.

جعفری،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی


مواد لازم جهت تهیه سس سالاد نخود فرنگی

خامه ترش

۱/۳ پیمانه

سس مایونز

۱ قاشق غذاخوری

سرکه

۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم


طرز تهیه سس سالاد نخود فرنگی

  1. برای تهیه سس سالاد نخود فرنگی می‌بایست خامه ترش، سس مایونز، سرکه و نمک و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.

خامه ترش،مایونز،سرکه،سس،سس سالاد،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. در نهایت ۲/۳ از حجم مایه سس را با نخود فرنگی‌ها مخلوط نمایید.

نخود سبز، سس سالاد،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. تا جایی که کاملا نخود فرنگی با سس پوشش داده شود.

طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. پیاز قرمز خلال شده

نخود سبز،پیاز خلال شده،پیاز قرمز،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. بیکن سرخ و خرد شده

،پیاز،بیکن،نخود سبز،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. پنیر چدار قطعه قطعه شده

پنیر چدار،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
  2.  در نهایت جعفری ساطوری شده را به سالاد اضافه نمایید.

جعفری ساطوری شده،نخود سبز،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. ما‌بقی سس را اضافه کرده و مخلوط کنید.

طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. در این مرحله روی سالاد را سلفون کشیده و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

  1. بهتر است سالاد را نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید و نمک و فلفل آن را تست کنید و در صورت لزوم چاشنی بیشتری به سالاد اضافه نمایید.

نخود سبز،خواص سبزیجات،خواص نخود فرنگی،طرز تهیه سالاد نخود فرنگی

فواید نخودفرنگی برای سلامتی

  • نخود‌فرنگی حاوی منبعی غنی از ویتامین K1 است که استئوکلسین که اصلی‌ترین پروتئین در استخوان است را فعال می‌سازد. استئوکلسین مولکول‌های کلسیم درون استخوان را جذب می‌نماید.
  • نخود فرنگی سرشار از فولیک اسید و ویتامین B6 نیز است. این دو ویتامین در کاهش ساخت هموسستئین که مولکول خطرناکی است کمک می‌کنند. مطالعه‌ای نشان داده‌است که زنان یائسه‌ای که از کمبود میزان فولیک‌اسید خود اطلاعی ندارند بوسیله مکمل‌هایی که فولیک اسید دارند،‌ میزان هموسستئین در آنها کاهش می‌یابد.
  • هموسستئین رگ‌های خونیرا تخریب می‌کند و باعث گرفتگی رگ‌ها می‌گردد. بنابراین فولیک اسید و ویتامین B6 در نخود فرنگی از سلامت سیستم قلبی ـ عروقی حفاظت می‌کنند. در واقع فولیک اسید برای عملکرد سیستم قلبی ـ عروقی بسیار مهم است.
  • ویتامینC موجود در نخود فرنگی، از ابتلاء به سرطان جلوگیری می‌نماید. مشاهده شده است که جذب بالای ویتامین C باعث کاهش ابتلاء به انواع سرطان‌ها می‌گردد که از آن جمله می‌توان به سرطان خون، سرطان غدد لنفاوی، ‌ریه و پانکراس و همچنین سرطان‌هایی که به هورمون‌های جنسی مربوط می‌باشند مانند سرطان سینه، پرستات، ‌مثانه و سرطان تخمدان اشاره نمود.
  • ویتامین C، اولین و موثرترین محافظ آنتی اکسیدانی در بدن است. ویتامین C، از تخریب سلول‌های ساختاری مانند DNA، جلوگیری می‌کند و به بدن برای مقابله با آلودگی‌های محیطی و سموم شیمیایی کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد.


گروه آشپزی infdqa

می فایل