اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه با کالباس
38919_405.jpg

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه با کالباس

سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا یکی از خوشمزه‌ترین و متنوع‌ترین سالادهاست. سالاد ماکارونی را می‌توان با اضافه‌کردن مواد متنوع به پاستا تهیه کرد که این مواد بسته به سلیقه هر فرد متفاوت خواهند بود. پایه اصلی سالاد ماکارونی؛ پاستا یا ماکارونی فرمی، خیارشور و سس مایونز هستند که انتخاب سس نیز به سلیقه هر فرد می‌تواند متفاوت باشد. سالاد ماکارونی جزو غذاهای سر محسوب می‌شود.
قبل‌تر، طرز تهیه سالاد ماکارونی گیاهی را به شما آموزش دادیم ولی این بار قصد داریم طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم که سالادی ساده، خوشمزه و پرطرفدار است و برای وعده شام یا به عنوان یک سالاد متفاوت و شیک برای پذیرایی در مهمانی گزینه بسیار مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی


ماکارونی فرمی ۱ بسته
کالباس ۵۰۰ گرم
ذرت نصف پیمانه
نخودفرنگی نصف پیمانه
خیارشور نصف پیمانه
سس مایونز یا فرانسوی به میزان لازم
لیمو ترش ۱ عدد
سیب‌زمینی(اختیاری) ۲ عدد


طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه با کالباس

  1. برای تهیه سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا ابتدا؛ پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش بپزید اما توجه کنید که مدت‌زمان جوشیدن پاستا در آب برای تهیه سالاد ماکارونی باید بیشتر از زمانی باشد که قصد تهیه ماکارونی را دارید و پاستاها باید نرم‌تر از همیشه آبکش شوند. 
  2. ماکارونی پخته‌شده را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. 
  3. کالباس یا سینه مرغ پخته‌شده را به شکل نگینی خرد کنید.
  4. خیارشورها را نیز نگینی خرد کنید.
  5. در صورتی‌که دوست دارید از سیب‌زمینی در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیب‌زمینی را نیز مانند ماکارونی بپزید و وقتی کمی خنک شد، آن را به شکل نگینی خرد کنید. مواظب باشید که سیب‌زمینی خیلی پخته نشود زیرا در این صورت موقع مخلوط‌کردن مواد سالاد ماکارونی، سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند.
  6. در انتها سیب‌زمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکش‌شده را باهم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و به سراغ آماده‌کردن سس سالاد بروید.
  7. می‌توانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است می‌توانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیق‌تر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کم‌تر شده و سالاد سالم‌تر و کم‌کالری‌تری خواهید داشت.
  8. سس را با مواد قبلی ترکیب کنید و سالاد مارکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
  9. سالاد ماکارونی را داخل ظرف موردنظر بکشید و آن را با سس، گوجه‌فرنگی، خیارشور، زیتون و … تزیین کنید.
نوش جان.
نکته:
  • سس سالاد ماکارونی معمولا سس مایونز یا سس فرانسوی است اما می‌توانید برای سالم‌تر بودن و کم‌کالری‌تر شدن این سالاد، از ترکیب سس مایونز به اضافه ماست و آبلیمو استفاده کنید. 
  • سالاد ماکارونی نیز مانند سالاد الویه هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند، طعم مواد بیشتر باهم ترکیب شده و سالاد خوشمزه‌تر خواهد شد. 
تهیه و گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل