اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه سالاد تن ماهی با سس مایونز (سالاد تن ماهی کلاسیک)
54666_504.jpg

طرز تهیه سالاد تن ماهی با سس مایونز (سالاد تن ماهی کلاسیک)

سالادها متنوع‌ترین خوراکی‌های موجود در دنیا هستند. در واقع شما با هر ماده غذایی از سبزیجات گرفته تا انواع مواد پروتئینی، مغزیجات، میوه‌جات و حتی برخی گل‌های خوراکی می‌توانید انواع سالادهای خوشمزه، مقوی و متنوع را تهیه کنید. 
سالاد‌ها بسته به این که چه مقدار و چه نوع مواد غذایی را در خود جای داده و با چه سسی سرو شوند به دو دسته غذا و پیش غذا تقسیم می‌شوند. به عبارت دیگر، سالادهای سبک را به عنوان پیش غذا و سالادهای حجیم‌ و پرکالری‌ را به عنوان یک وعده غذای اصلی نیز می‌توان مصرف کرد.  
تا به حال طرز تهیه انواع سالاد از جمله سالاد ماکارونی، سالاد الویه، سالاد مرغ، سالاد تخم مرغ، سالاد نودل و … را در سایت infdqa به شما آموزش داده ایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه سالاد تن ماهی کلاسیک یا سالاد تن ماهی با سس مایونز را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه، لذیذ و البته پر کالری است و می‌توان آن را به صورت ساندویچی در وعده عصرانه، شام و یا میان‌وعده میل کرد. با این آموزش همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی با سس مایونز:

 تن ماهی  150 گرم (یک قوطی)
ماست یونانی بدون چربی  ¼ پیمانه
سس مایونز کم چرب ¼ پیمانه 
 ساقه کرفس خردشده ۱ پیمانه 
 پیاز رنده‌شده   ¼ پیمانه
 جعفری خردشده ۲ ق غذاخوری 
خیار شور  ۱ ق غذاخوری 
سس خردل  ۱ ق غذاخوری 
نمک  ½ ق چای‌خوری
 فلفل سیاه به میزان لازم 

طرز تهیه سالاد تن ماهی با سس مایونز:

  1. برای تهیه سالاد تن ماهی کلاسیک ابتدا روغن تن ماهی را کاملا گرفته و آن را داخل ظرفی خالی کنید.
  2. ساقه‌های کرفس و برگ‌های جعفری تازه را خرد کنید و به تن ماهی اضافه کنید. 
  3. سس خردل، سس مایونز و ماست یونانی را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
  4. سایر مواد یعنی نمک، فلفل سیاه، پیاز رنده‌شده و خیارشور را نیز اضافه کرده و خوب مواد را باهم مخلوط کنید.
  5. روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و ظرف سالاد را تا قبل از سرو داخل یخچال قرار دهید.
  6. بهتر است این سالاد را همراه با کراکر گندم، چیپس خانگی و یا نان باگت سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای تهیه این سالاد کلاسیک خوشمزه به جای کرفس و پیاز می‌توانید از پیازچه و شوید نیز استفاده کنید.
  • استفاده از سس و ماست کم‌چرب به دلیل کم‌کالری‌تر و کم‌چر‌ب‌تر شدن محصول نهایی است اگرنه شما می‌توانید به ذایقه خود این سالاد را با سس معمولی نیز تهیه کنید. 
  • برای طعم بهتر این سالاد از مقداری آبلیموی تازه نیز می‌توانید استفاده کنید. 
امیدواریم این سالاد خوشمزه را تهیه کرده و از طعم متفاوت آن لذت ببرید. نوش جان.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی infdqa

می فایل