اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه دسر کاستارد شکلاتی (با بیسکوییت و شکلات)
48454_548.jpg

طرز تهیه دسر کاستارد شکلاتی (با بیسکوییت و شکلات)

پودر کاسترد نوعی پودر آماده و شبیه به نشاسته ذرت است که از آن برای تهیه دسر و یا انواع کرم‌ها استفاده می‌شود. قبلا طرز تهیه کرم کاسترد با پودر کاسترد را به شما آموزش داده‌ایم که می‌توان به از آن عنوان یک دسر ساده و خوشمزه در مهمانی و یا برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده نمود. این بار اما قصد داریم طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی را به شما آموزش دهیم که تقریبا مشابه همان کرم کاسترد است اما با این تفاوت که طعم شکلاتی و رنگ قهوه‌ای دارد و می‌تواند به یکی از پایه‌های ثابت مهمانی‌های شما تبدیل شود. 

مواد لازم برای تهیه دسر کاسترد شکلاتی:

 پودر کاسترد ۵ ق غذاخوری 
 شیر ۳ لیوان 
آب  ۲٫۵ لیوان 
شکر  ۲/۳ لیوان 
آرد ذرت  ۲ ق غذاخوری 
پودر کاکائو  ۲ ق غذاخوری 
 بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم 
پودر نارگیل  برای تزیین 

طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی:

  1. برای تهیه دسر کاستارد ابتدا ۲ لیوان از آب، ۲ لیوان شیر و ۱ ق غذاخوری آرد ذرت را داخل ظرفی ریخته، خوب هم بزنید تا یک‌دست شودند.
  2. حالا ۴ ق غذاخوری پودر کاسترد را به مواد قبلی اضافه کنید و ه بزنید.
  3. شکر را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد کاملا در آب حل شوند.
  4. مواد را داخل ظرف مناسبی ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.
  5. برای تهیه شکلات ابتدا در ظرفی جداگانه ۱ لیوان شیر و ۱ ق غذاخوری پودر کاسترد باقی مانده را مخلوط کنید.
  6. حالا نصف لیوان آب و باقیمانده آرد ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا مواد جذب یکدیگر شوند.
  7. مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا زمانیکه مواد به جوش آمده و غلیظ شوند.
  8. بعد از آماده‌شدن مواد کاسترد و شکلات، کمی از مواد کاسترد را در ظرف پیرکسی یا لیوان‌های سرو تک‌نفره ریخته روی آن‌ها یک ردیف بیسکویت بچینید.
  9. روی بیسکویت‌ها کمی از مواد شکلات بریزید.
  10. دوباره روی لایه شکلاتی کمی کاسترد ریخته و دوباره روی کاسترد را بیسکویت بچینید.
  11. روی لایه بیسکویتی آخر، کمی مایه شکلات ریخته و روی تمام سطح شکلات بقیه مواد کاسترد بریزید.
  12. در نهایت روی کاسترد را با کمی شکلات و در صورت تمایل کمی پودر نارگیل تزیین کنید. 
  13. ظرف دسر کاسترد را به حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر ببندد و آماده خوردن بشود.
نکته:
در صورتی که پودر کاسترد در دسترس نباشد می‌توانید از نشاسته ذرت استفاده کنید اما در آن صورت، کرم کاسترد شما به رنگ سفید خواهد بود

دسر کاسترد شکلاتی خوشمزه شما آماده است. شما می‌توانید این دسر را در یک ظرف بزرگ و یا در ظروف سرو تک‌نفره سرو کنید که البته سرو تک‌نفره شکیل‌تر و برای مهمانی مناسب‌تر است. امیدواریم این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.



گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل