اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری)
102588_599.jpg

طرز تهیه دسر مگنولیا (آموزش تصویری)

دسر مگنولیا
دسر مگنولیا به دلیل اینکه با هزینه کمی می توان آن را درست کرد، طرفداران بسیاری دارد. در اینجا طرز تهیه این دسر خوشمزه را برای ۵ نفر آموزش می دهیم.

مواد لازم جهت تهیه دسر مگنولیا

 شیر  3 لیوان
 شکر  نصف لیوان
 آرد سفید  3 قاشق غذاخوری
 نشاسته ذرت  2 قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ  1 عدد
 بیسکوییت (هر نوع بیسکوییت ساده ای می تواند باشد)  100 گرم
 وانیل  نصف قاشق چای خوری
 موز  2 عدد 
 گردو خرد شده (بستگی به تمایل)  به میزان لازم

طرز تهیه دسر مگنولیا

۱- آرد را الک می کنیم و کمی روی گاز تفت می دهیم.

آرد الک شده برای تهیه دسر

۲- شیر را داخل ظرفی ریخته و کمی روی حرارت گرم می کنیم. سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و کامل هم می زنیم. بعد از آن نشاسته را اضافه می کنیم و مواد را کامل مخلوط می کنیم. (حواسمان باشد که مواد گلوله گلوله نشود)

ترکیب کردن شیر و نشاسته

۳- آرد را کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به حالت فرنی دربیاید و پس از چند جوش زیر آن را خاموش می کنیم.

مخلوط کردن آرد با مواد دسر

۴- در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ را با وانیل مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و آن قدر هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس گاز را روشن می کنیم و به مدت یک دقیقه مواد را روی آن هم می زنیم.

مخلوط زرده تخم مرغ و وانیل


۵- خامه را چند دقیقه از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد سپس با همزن آن قدر هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد و بعد به موادی که درست کرده بودیم اضاقه می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

خامه زده شده


۶- بیسکوییت ها را کامل خرد کرده، گردوها را ریز می کنیم و موزها را برش می زنیم.

در این قسمت مواد اصلی دسر مگنولیا آماده است. حال باید داخل ظرف های مورد نظر ریخته و تزیین کنیم.

آماده سازی ظرف ها برای سرو کردن دسر

کمی از مواد را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم. برای لایه های بعد، بیسکوییت، موز و سپس گردو می ریزیم. و دوباره همین لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود. و روی همه مواد را با موز و شکلات خرد شده تزیین می کنیم.

سپس به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا همه مواد خوب ببندد و بعد طعم یک دسر خوشمزه و لذیذ را تجربه می کنیم.

دسر کاراملی
دسر کاراملی مگنولیا
چند نکته:
• می توان به جای موز از توت فرنگی نیز استفاده کرد.
• می توان به جای خرد کردن بیسکوییت ها، آنها را یکی یکی روی مواد گذاشت.
• دسر مگنولیا هر چه زمان بیشتری در یخچال بماند طعم بهتری خواهد داشت.
گروه آشپزی infdqa

می فایل