اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه دست‌پیچ شاه‌میگو تند با خمیر فیلو
4826_964.jpg

طرز تهیه دست‌پیچ شاه‌میگو تند با خمیر فیلو


مدت زمان تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو، با احتساب زمان مزه‌دار کردن میگو ۴۰ دقیقه می‌باشد.

جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر فیلو خانگی به بخش نان‌ها در قسمت آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.


مواد لازم جهت تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو

شاه میگو

۱۲ عدد

خمیر فیلو

به میزان لازم

آرد

۱ قاشق غذاخوری

آب

۱/۸ پیمانه


مواد لازم جهت مزه ‌دار کردن میگو

سس تند

۳ قاشق غذاخوری

سس سویا

۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری

لیمو‌ترش

۱ عدد

سیر

۳ حبه

شکر

۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم


طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو

  1. ابتدا میگو‌ها را به خوبی پاک کرده ولی قسمت دم آن‌ها را جدا نکنید. سپس در ظرف نسبتا گودی سس تند، سس سویا، روغن زیتون و نصف لیمو‌ترش را مخلوط نمایید در ادامه نمک، فلفل و شکر را برای متعادل کردن مزه سس اضافه کنید و در نهایت سیر رنده شده را به آن بیفزایید و میگوها را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در این سس استراحت دهید تا به خوبی مزه‌دار شوند.
  2. آب و آرد را در ظرف جداگانه مخلوط نمایید. از این مخلوط به منظور چسب، برای چسباندن لایه‌های رول‌شده خمیر استفاده خواهیم کرد.
  3. در این مرحله یک برش مربعی از خمیر فیلو را مطابق تصویر به شکل مثلث در بیاورید. ( برای انعطاف بیشتر لایه‌های خمیر را به وسیله قلم‌مو با روغن چرب کنید)

فینگر فود، پارتی فود،طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو،تهیه خمیر فیلو،سس چیلی

  1. یکی از شاه میگو‌ها را در منتهی‌علیه سمت چپ خمیر قرار دهید و مطابق تصویر رول کنید.

فینگر فود، پارتی فود،طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو،تهیه خمیر فیلو،سس چیلی

  1. سپس ضلع بالایی خمیر را روی هم بگذارید و شروع به رول کردن خمیر تا انتها کنید. در نهایت به کمک قلم‌مو با خمیر آرد (مخلوط آرد و آب) لایه‌ها را به هم بچسبانید.

فینگر فود، پارتی فود،طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو،تهیه خمیر فیلو،سس چیلی

  1. این کار را تا انتها برای تمام شاه میگو‌ها انجام دهید.

فینگر فود، پارتی فود،طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو،تهیه خمیر فیلو،سس چیلی

  1. در ظرف نسبتا گودی روغن را داغ کنید و دست‌پیچ‌های میگو را با فاصله سرخ کنید. مدت زمان سرخ کردن برای هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه می‌باشد.

فینگر فود، پارتی فود،طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو،تهیه خمیر فیلو،سس چیلی

  1. روغن اضافی میگو‌ها را پس از سرخ کردن به کمک دستمال کاغذی بگیرید و میگو‌ها را داغ به همراه سس تند سرو نمایید.

فینگر فود، پارتی فود،طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو،تهیه خمیر فیلو،سس چیلی

از خواص بی‌نظیر میگو چه می‌دانید؟

  • میگو منبع غنی ازویتامین‌های A ، B ، C ، D ، E و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیم است. علاوه بر این؛ کلسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفرمیگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است .
  • میگو نسبت به گوشت ماهی و گروه ماکیان، کالری کمتری دارد. پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه‌های لازم جهت رشد می‌باشد .
  • پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم‌بند به راحتی هضم می‌شود. به همین دلیل برای افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه است.
  • میگو یکی از منابع اسیدهای چرب از خانواده امگا۳ است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می‌رساند و باعث افزایش وزن می‌شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.
  • یکی از مواد‌های‌ معدنی‌ که در میگو به میزان بسیار یافت می‌شود، سلنیوم است. با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۶۴ درصد از نیاز روزانه به این ماده مغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش می‌دهد.
  • افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمی‌خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۱۹ درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین می‌شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند.

 از خواص بی‌نظیر میگو چه می‌دانید؟ میگو منبع غنی از ویتامین‌های  A  ،  B ، C  ،  D ، E  و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیم است. علاوه بر این؛ کلسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است . میگو نسبت به گوشت ماهی و گروه ماکیان، میگو، کالری کم‌تری دارد. پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه‌های لازم جهت رشد می‌باشد . پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم‌بند به راحتی هضم می‌شود. به همین دلیل برای افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنهاست. میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می‌رساند و باعث افزایش وزن می‌شود که خود از عوامل بروز فشارخون است. یکی از مواد معدنی‌ای که در میگو به میزان بسیار یافت می‌شود، سلنیوم است. با خوردن 100 گرم میگو، 64 درصد از نیاز روزانه به این ماده مغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش می‌دهد. افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمی‌خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین می‌شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند. افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمی‌خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین می‌شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند. چگونه میگو سالم را از نوع فاسد آن تشخیص دهیم؟ بو میگوی فاسد بوی ضخم با بوی شدید آمونیاک و سولفید هیدروژن دارد. رنگ رنگ میگوی سالم بر حسب گونه میگو فرق می‌کند. در میگوی پرورشی که از گونه سفید هندی است، رنگ پوسته سبز زیتونی است. در گونه موزی که گونه غالب میگوی دریای خلیج فارس است، رنگ پوسته صورتی روشن است. در میگو سر‌تیز، رنگ پوسته سفید و در میگوی سبز، رنگ پوسته تیره رنگ است . در میگوی فاسد، پوسته رنگ طبیعی خود را از دست داده و اکثرا به رنگ سفید و گاهی اوقات کدر می‌شود . استحکام پوسته در ناحیه سرو بدن در میگوی سالم پوسته سفت و سخت و سر، محکم به بدن چسبیده است و رنگ آن نیز تغییر نکرده است. بافت گوشت، حالت طبیعی داشته و پوسته و گوشت در هنگام طبخ به رنگ نارنجی متمایل به قرمز در می‌آید . در میگوی فاسد، در ناحیه سر تغییر رنگ ایجاد شده و سر در حال جدا شدن از بدن است. پوسته بر روی بدن نرم می‌شود و به راحتی از گوشت جدا می‌شود. پیدایش رنگ نارنجی متمایل به قرمز بستگی به درجه فساد میگو دارد یعنی هر اندازه که میگو بیشتر فاسد شده باشد مقدار پیدایش رنگ قرمز کاهش می‌یابد .خواص میگو


چگونه میگو سالم را از نوع فاسد آن تشخیص دهیم؟


بو

  • میگوی فاسد بوی ضخم با بوی شدید آمونیاک و سولفید هیدروژن دارد.


رنگ

  • رنگ میگوی سالم بر حسب گونه میگو فرق می‌کند. در میگوی پرورشی که از گونه سفید هندی است، رنگ پوسته سبز زیتونی است. در گونه موزی که گونه غالب میگوی دریای خلیج فارس است، رنگ پوسته صورتی روشن است. در میگو سر‌تیز، رنگ پوسته سفید و در میگوی سبز، رنگ پوسته تیره رنگ است .
  • در میگوی فاسد، پوسته رنگ طبیعی خود را از دست داده و اکثرا به رنگ سفید و گاهی اوقات کدر می‌شود .


استحکام پوسته در ناحیه سرو بدن

  • در میگوی سالم پوسته سفت و سخت و سر، محکم به بدن چسبیده است و رنگ آن نیز تغییر نکرده است. بافت گوشت، حالت طبیعی داشته و پوسته و گوشت در هنگام طبخ به رنگ نارنجی متمایل به قرمز در می‌آید .
  • در میگوی فاسد، در ناحیه سر تغییر رنگ ایجاد شده و سر در حال جدا شدن از بدن است. پوسته بر روی بدن نرم می‌شود و به راحتی از گوشت جدا می‌شود. پیدایش رنگ نارنجی متمایل به قرمز بستگی به درجه فساد میگو دارد یعنی هر اندازه که میگو بیشتر فاسد شده باشد مقدار پیدایش رنگ قرمز کاهش می‌یابد .

گروه آشپزی infdqa

می فایل