اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن
2166_404.jpg

طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن

خوراک لوبیا سرشار از پروتئین و آمینو اسید می‌باشد. ما در این مقاله قصد داریم از لوبیا قرمز استفاده نماییم و دانستن نکاتی درباره این ماده مغذی خالی از لطف نخواهد بود.

لوبیا قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد غذایی اکثر خانواده‌ها قرار دارد. طبخ انواع غذا مانند سوپ، خورشت و سالاد با این نوع لوبیا، جایگزین مناسبی برای مواد غذایی پرکالری محسوب شده و نیاز روزانه بدن را به انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها تأمین می‌کند.

این ماده غذایی به دلیل داشتن کالری و چربی کم، وعده غذایی مناسبی برای افراد مبتلا به چربی و کلسترول خون و اضافه وزن محسوب می‌شود. پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و کمک به سلامت قلب و برخورداری از اندام متناسب از جمله خواص مصرف لوبیای قرمز است.

نصف فنجان لوبیا قرمز حاوی ۱۰۰ کالری انرژی است و مصرف این میزان در روز ۲۶ درصد از پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. مصرف پروتئین به تنظیم قند خون بدن کمک کرده و از ابتلا به اضافه وزن جلوگیری می‌کند.

گفتنی است، مصرف این مقدار لوبیا قرمز در روز، یک چهارم فیبر مورد نیاز بدن را تأمین کرده و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می‌شود.

کاهش کلسترول خون و تنظیم ضربان قلب از دیگر خواص مصرف این نوع لوبیا است.

لوبیا قرمز منبع مناسبی از آهن به شمار رفته و تأمین انرژی مورد نیاز روزانه و سلامت استخوان‌ها از خواص آن محسوب می‌شود. همچنین این ماده غذایی جایگزین مناسبی برای انواع گوشت است.

داشتن یک رژیم غذایی با پروتئین بالا همیشه کار آسانی نیست. اگر چه یک کاسه لوبیا قرمز پخته شده حاوی ۲۴۰ کالری و ۴۵ گرم کربوهیدرات است، ولی کمتر از یک گرم شکر و چربی به بدن می‌دهد. کربوهیدرات پیچیده این لوبیا آهسته‌تر هضم می‌شوند و انرژی طولانی مدت را برای شما تامین می‌کند و پس از مصرف آن بدن دچار افت یک‌مرتبه انرژی که در هنگام مصرف کربوهیدرات‌های قندی رخ می‌دهد نمی‌شوید.



مواد لازم جهت تهیه خوراک لوبیا

 لوبیا چیتی

۱ پیمانه

بیکن

۴ ورق

پیاز سفید نگینی خرد شده

۱ عدد متوسط

فلفل سبز

۲ عدد

سیر

۴ حبه

آب لیمو تازه

۱ قاشق سوپ خوری

گشنیز ساطوری شده

۱/۴ پیمانه

 نمک، فلفل قرمز، آویشن، زیره سبز

به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

۲ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه خوراک لوبیا پخته شده با بیکن

۱- ابتدا بیکن ها را در تابه تفت دهید و از تابه خارج کنید.

۲- پیاز نگینی خرد شده، سیر و فلفل سبز خرد شده را تفت دهید.

خوراک لوبیا پخته شده با بیکن، پیاز  ( Drunken beans )

۳-لوبیا پخته و نرم شده را به تابه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و سایر ادویه‌جات را در این مرحله بیفزایید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

خوراک لوبیا،لوبیا قرمز،بیکن

۴- بیکن‌های از قبل تفت داده شده را به خوراک اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و با گشنیز خرد شده تزیین کنید.

۵- آب لیموی تازه را به عنوان چاشنی همراه با خوراک سرو کنید.

خوارک لوبیا، خوراک لوبیا قرمز



نکاتی که در هنگام پخت خوراک لوبیا باید بدانید

  1. در صورت در دسترس نبودن بیکن می‌توانید ژامبون گوشت با کیفیت را جایگزین بیکن کنید.
  2. برای از بین بردن نفخ حبوبات می‌توانید لوبیا را از قبل در آب خیس کنید و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید.
  3. برای خوش رنگ شدن خوراک لوبیا حتما رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید.
  4. در صورت تمایل از قارچ تفت داده شده با کره استفاده کنید.
  5. اگر آب لیمو را به تابه اصلی بیفزایید رنگ خوراک تغییر خواهد کرد.


گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل