اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه حریره بادام با پودر بادام
58565_522.jpg

طرز تهیه حریره بادام با پودر بادام

حریره نوعی غذای کم‌قوام است که با پختن غلات یا مغزها در آب یا شیر تهیه می‌شود. حریره بادام را معمولا به صورت ترکیبی از حبوبات یا بادام با آب یا شیر می‌پزند. در طب سنتی ایران حریره بادام را طبیعت گرم و تر، بسیار زود هضم و برای کودکان شیرخوار و افراد مسن مناسب معرفی می‌کنند و جهت پوکی استخوان، نرمی استخوان و رشد استخوان نیز مفید می‌دانند. حرره بادام چاق کننده است و نیروی درونی بدن را افزایش می‌دهد.
در ادامه با طرز تهیه حریره بادام آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه حریره بادام:

بادام ۶ عدد
آرد برنج ۲ ق غذاخوری
عسل ۱ ق غذاخوری
شیر ۱ استکان
آب نصف استکان


طرز تهیه حریره بادام:

  1. برای تهیه حریره بادام شما به پودر بادام نیاز دارید. برای تهیه پودر بادام ابتدا بادام‌ها را در آب ریخته، یک تا دو ساعت زمان دهید تا بادام‌ها خیس‌ خورده و نرم شوند.
  2. سپس پوست قهوه‌ای بادام‌ها را از آن جدا کنید. 
  3. بخش سفید بادام را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا یک روز بماند و خشک شود. 
  4. بعد بادام را آسیاب نموده و یا رنده ریز بزنید.
  5. البته بهتر است ۲ عدد قند هم درون آسیاب بیندازید. 
  6. حالا برای تهیه حریره، در ظرفی مناسب و ترجیحا غیر تفلون پودر بادام، آرد برنج، عسل و مقداری آب را مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید.
  7. شعله را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند.
  8. وقتی مواد جوشید، شعله را بسیار کم کنید و مرتب مواد را هم میزنیم تا حریره غلیظ شود.
  9. حریره بادام خوشمزه شما آماده است. برای داشتن عطر و طعم بهتر، می‌توانید بادام‌ها را در گلاب خیس کنید که این مورد به ذایقه شما بستگی دارد. 
نکته:
  • خوراکی‌هایی مثل حریره بادام یا فرنی را اصلا داخل ظرف رویی یا تفلون درست نکنید زیرا کاملا بد رنگ می‌شوند.
  • بهترین ظرف براپ تهیه حریره و فرنی ظرف لعابی، پیرکس و یا استیل است که البته همه این ظروف به شعله خیلی کم نیاز دارند.
  • اگر حریره را برای کودک زیر ۵ سال درست می‌کنید، مقداری کره هم داخل مواد بريزيد زیرا روغن‌های سالم برای کودکان در این سن مفید هستند.
  • سعی کنید قبل از اینکه حریره ته بگیرد آن را از روی گاز بردارید. در واقع وقتی حریره شروع به چسبیدن به دیواره ها  و کف ظرف می‌کند، باید آن را از روی حرارت برداشت. 
  • وقتی حریره کمی سرد شود خود به خود سفت می‌شود.

گردآوری: مجله اینترنتی infdqa

می فایل