اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه ترشی بادمجان فوری
6199_463.jpg

طرز تهیه ترشی بادمجان فوری


تهیه ترشی بادمجان در اواخر تابستان یکی از سنت‌های رایج در بین ایرانیان بوده است. این ترشی همچنین یکی از محبوب‌ترین ترشی‌ها در بین ایرانیان است و به طرق مختلف تهیه می‌گردد. از جمله روش‌ها برای تهیه ترشی بادمجان، ترشی بادمجان شکم‌پر، ترشی بادمجان کبابی، ترشی لیته بادمجان و… می‌باشد که در شهرهای مختلف ایران با چاشنی‌های متفاوتی تهیه می‌گردد. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترشی بادمجان ساده با چاشنی تخم‌گشنیز را به شما آموزش دهیم.

مدت زمان تقریبی برای تهیه ترشی بادمجان حدود ۳۰ دقیقه می‌باشد. در صورت تمایل می‌توانید پس از تهیه ترشی بادمجان، آن را با روغن زیتون اعلا و برگ گشنیز ساطوری‌شده در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو نمایید.

در صورت تمایل برای پر کردن شکم بادمجان‌ها می‌توانید از ترکیب سبزیجات معطر شامل: نعنا، جعفری، گشنیز و ترخون به علاوه گل‌پر استفاده نمایید و پس از پخت بادمجان، شکم آن را از سبزیجات پر کنید.


مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان

بادمجان قلمی کوچک

۵۰۰ گرم

سیر

۵ حبه نصف‌شده

تخم‌گشنیز

۲ قاشق غذا‌خوری

آب

۲ و ۱/۲ پیمانه

نمک

۱ و ۱/۲ قاشق غذا‌خوری

شکر

۲ و ۱/۲ قاشق غذا‌خوری

سرکه سفید

۱ و ۱/۴ پیمانه

روغن زیتون و گشنیز تازه

برای سرو کردن


طرز تهیه ترشی بادمجان

  1. ابتدا بادمجان‌ها را پس از شستن و خشک کردن، به صورت ۴ قاچ از انتها برش بزنید ولی از بدنه اصلی جدا نشوند.

ترشی بادمجان کبابی،ترشی بادمجان شکم پر، ترشی لیته بادمجان،ترشی مخصوص، ترشی مخلوط،طرز تهیه ترشی بادمجان + خواص بادمجان

  1. در ظرف نسبتا گودی همه مواد از جمله آب، سرکه سفید، شکر، نمک و تخم‌گشنیز را مخلوط کنید و سیر‌ها را از وسط به دو نیم کرده و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید از چند عدد فلفل سبز تند در ساختار این ترشی بهره‌ ببرید.

ترشی بادمجان کبابی،ترشی بادمجان شکم پر، ترشی لیته بادمجان،ترشی مخصوص، ترشی مخلوط،طرز تهیه ترشی بادمجان + خواص بادمجان

  1. بادمجان‌ها را پس از برش دادن به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه و یا بسته به سایز بادمجان به آرامی حرارت دهید تا زمانی که بادمجان‌ها نرم شوند.

ترشی بادمجان کبابی،ترشی بادمجان شکم پر، ترشی لیته بادمجان،ترشی مخصوص، ترشی مخلوط،طرز تهیه ترشی بادمجان + خواص بادمجان

  1. با استفاده از انبر، بادمجان‌ها را به ظرف مورد نظر انتقال دهید و در نهایت از مخلوط آب و سرکه پر کنید.
  2. ترشی بادمجان را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
  3. برای سرو ترشی از روغن زیتون اعلا و برگ گشنیز‌ ساطوری‌شده تازه استفاده نمایید.

ترشی بادمجان کبابی،ترشی بادمجان شکم پر، ترشی لیته بادمجان،ترشی مخصوص، ترشی مخلوط،طرز تهیه ترشی بادمجان + خواص بادمجان

برخی از فواید و مضرات بادمجان به شرح زیر می‌باشد

  • بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع كم خوني موثر است.
  • بادمجان را مي‌توان براي از بين بردن ورم و التهاب به صورت ضماد استفاده نمود.
  • دانه بادمجان ايجاد يبوست مي‌كند.
  • بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت‌هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است.
  • مصرف بادمجان گرفتگي رگ‌ها را باز مي‌كند و شخص را از خطر سكته قلبي محفوظ مي‌دارد.
  • آب زرد‌رنگي كه در موقع نمك زدن از آن خارج مي‌شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي‌كند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
  • استفاده موضعی از آن نیز برای کاهش دردآفتاب سوختگی موثر است.
  • بادمجان همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم است.هر ۱۰۰ گرم بادمجان فقط ۲۰ کالری وارد بدن‌تان می‌کند و به بهترین شیوه شما را سیر می‌کند که در چهارچوب یک رژیم مناسب، همیار لاغری محسوب می‌شود.


گروه آشپزی infdqa

می فایل