اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا
18112_689.jpg

طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

تخمه کدو بو داده شده حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، مس، روی و آهن بوده و به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین تنقلات در شب نشینی‌های شب یلدا کاربرد دارد.

علاوه بر آن نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که تخمه‌ کدو تأثیر مثبتی روی سلامت پروستات دارد. البته نباید انتظار معجزه داشت اما در طب سنتی از تخمه‌ کدو تنبل برای درمان بزرگی خوش‌خیم پروستات استفاده می‌کنند. ترکیبات موجود در تخمه‌ کدو روی ادرار کردن تأثیر می‌گذارد اما روی حجم پروستات تأثیری ندارد. البته نتیجه‌ پژوهش دیگری که در سال ۲۰۰۶ روی موش‌ها انجام شده نشان می‌دهد که مصرف تخمه‌ کدو روی این ارگان تأثیر مثبت دارد.

جهت آشنایی با طرز تهیه رولت و پوره کدو حلوایی به سایر بخش‌های آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.


مواد لازم جهت تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

کدو

۱ عدد

روغن زیتون یا مایع

۲ قاشق غذاخوری

نمک

به میزان لازم


طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

  1. ابتدا با خارج کردن تخمه کدوها و شستن آن‌ها شروع کنید. گرچه کار مشکلیست ولی نتیجه کار قطعا خوشایند خواهد بود.

تخمه کدو - کدو - تخمه - طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

  1. پس از آبکشی کردن تخمه کدو‌ها، رطوبت تخمه‌ها را به کمک دستمال آشپزخانه تا حد ممکن بگیرید.

تخمه کدو - کدو - تخمه - طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

تخمه کدو - کدو - تخمه - طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

  1. در این مرحله یک یا دو قاشق روغن زیتون یا روغن مایع و نمک به تخمه کدو‌ها اضافه کنید.

تخمه کدو - کدو - تخمه - طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

  1. تخمه کدو‌ها را روی سینی فر پهن کنید و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. نکته‌ای که در ارتباط با بو دادن تخمه کدو‌ بهتر است بدانید این است که توصیه می‌شود تنها یک لایه از تخمه کدو کف سینی باشد یعنی از انباشتن تخمه‌ها بپرهیزید چرا که باعث خواهد شد رطوبت ما بین تخمه‌ کدوها بماند و تخمه‌ها به درستی تست نشوند.

طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا

  1. پس از خنک شدن تخمه‌ کدو را در کنار سایر تنقلات شب یلدا سرو نمایید.

تخمه کدو - کدو - تخمه - طرز تهیه تخمه کدو بو داده شده برای شب یلدا


گروه آشپزی infdqa

می فایل