اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه تارت هندوانه یلدا با مارشمالو و کورن فلکس + ویدئو
17373_141.jpg

طرز تهیه تارت هندوانه یلدا با مارشمالو و کورن فلکس + ویدئو

برای تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس می‌توانید برنجک و گندمک شیرین را جایگزین کورن فلکس کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه برنجک و گندمک شیرین به سایر بخش‌های آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.

پاستیل پفی، پف‌نبات یا مارشمالو  (Marshmallow)یک دسر فرانسوی است که حالت نرمی دارد و در دهان به راحتی آب می‌شود. این آب‌نبات نرم از مخلوط ژلاتین، سفیده تخم مرغ، شکر و شربت ذرت تهیه می‌‌شود و بافتی اسفنجی دارد. جهت آشنایی با طرز تهیه مارشمالو به بخش دسرها در آشپزی infdqa مراجعه نمایید.


در ویدئوی زیر با طرز تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس به صورت عینی آشنا خواهید شد:



مواد لازم جهت تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس

مارشمالو

۵۰۰ گرم

کره

۵۰ گرم

کورن فلکس

۶ پیمانه

ژله قرمز و سبز

از هر کدام یک بسته

رنگ خوراکی سبز و قرمز

به میزان لازم

چیپس شکلات

به میزان لازم


طرز تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس

  1. ابتدا قالب کمربندی را به وسیله روغن جدا کننده اسپری کنید.
  2. برای تهیه قسمت سبز رنگ، ۱۵۰ گرم مارشمالو را با ۱۵ گرم کره درون مایکروفر ذوب کنید و یا بر روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا نرم شود. سپس پودر ژله سبز را با مارشمالو گرم مخلوط کنید و در صورت نیاز چند قطره رنگ سبز به مخلوط اضافه کنید تا رنگ مورد نظرتان حاصل شود. در نهایت ۲ پیمانه کورن فلکس را با مارشمالو مخلوط کرده و مطابق تصویر درون قالب جای دهید و فرم قالب را به آن بدهید.
  3. برای تهیه قسمت سفید رنگ، ۱۰۰ گرم مارشمالو را با ۱۰ گرم کره به همان روش قبلی نرم کنید. سپس یک پیمانه کورن فلکس را به مارشمالو بیفزایید و مطابق تصویر درون قالب جای دهید و فرم قالب را به آن بدهید.
  4. برای تهیه قسمت قرمز رنگ، ۲۵۰ گرم مارشمالو را با ۲۵ گرم کره به همان روش قبلی نرم کنید. سپس پودر ژله قرمز را با مارشمالو گرم مخلوط کنید و در صورت نیاز چند قطره رنگ قرمز به مخلوط اضافه کنید تا رنگ مورد نظرتان حاصل شود. در نهایت ۳ پیمانه کورن فلکس را با مارشمالو مخلوط کرده و در مرکز قالب به خوبی به صورت فشرده جای دهید.
  5. در این مرحله چیپس‌ شکلات را به عنوان دانه‌های هندوانه روی قسمت قرمز رنگ بچینید و قالب را به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید.
  6. در صورت تمایل پس از برش زدن تارت هندوانه از چوب آب‌نبات برای سرو استفاده نمایید.


گروه آشپزی infdqa

می فایل