اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف
38411_368.jpg

طرز تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف

بیف استراگانف نوعی خوراک روسی است که از تکه‌های فیله گوشت گاو به اضافه خامه تهیه می‌شود. پس از ابداع این غذا در قرن نوزده میلادی در روسیه، این خوراک به کشوهای دیگر از جمله ایران، فرانسه، آمریکا، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل نیز راه یافت. بیف استراگانف در شهرها و کشورهای مختلف با دستورات کم‌وبیش متفاوتی تهیه می‌شود اما؛ در همه این دستورها، گوشت، خامه و قارچ جزو جدایی‌ناپذیر بیف استراگانف هستند. 
قبلا، طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی را به شما آموزش داده‌ایم اما در اینجا قصد داریم طرز تهیه بیف استراگانف مرغ یا به عبارتی، چیکن استراگانف را به شما آموزش دهیم که مشابه همان دستور بیف استراگانف فرانسوی است اما به دلیل لطافت گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز، زودتر از بیف استراگانف آماده می‌شود و افرادی که منع استفاده از گوشت قرمز دارند، می‌توانند از امتحان کرن طعم متفاوت بیف استراگانف مرغ لذت ببرند. 

مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف:


مرغ (ترجیحا سینه مرغ) ۵۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
نمک و روغن به میزان لازم



طرز تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف:

  1. برای تهیه بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف ابتدا باید؛ پیازها را نگینی خرد کرده و یا رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
  2. در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز و پودر سیر به پیازها اضافه کنید اما بدون این دو ادویه نیز غذا، طعم دل‌پذیری خواهد داشت.
  3. قارچ‌ها را شسته و یا با دستمال پاک کنید و مثل سیب‌زمینی پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  4. سینه مرغ را به قطعات مکعبی یا به صورت نوارهای باریک خرد کنید.
  5. مرغ خردشده را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
  6. قارچ‌ها را می‌توانید در همین مرحله به مرغ و پیازها اضافه کرده و تفت دهید یا این که در تابه‌ای جداگانه، با کره تفت دهید و بعد به مرغ اضافه کنید که در این صورت طعم غذا بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد.
  7. خامه را به مواد اضافه کرده و آرام همه را باهم مخلوط کنید. 
  8. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای به غلظت رسیدن این غذا کافی است.
  9. بیف استراگانف مرغ یا چیکن استراگانف را معمولا با پاستا یا همراه سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو می‌کنند. نوش جان.

گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل