اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا + ویدئو
16536_842.jpg

طرز تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا + ویدئو

تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا بسیار ساده است و به زمان پخت زیادی نیز احتیاج ندارد ولی به دلیل وجود کره در ساختار آن می‌بایست چیزی حدود ۳ ساعت در مجموع در یخچال استراحت داده شود.


در این ویدئو طرز تهیه بیسکوییت کره‌ای به شکل هندوانه یلدا را آموزش خواهید دید:



مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا

کره

۳/۴ پیمانه

آرد

۲ پیمانه

شکر

۳/۴ پیمانه

وانیل

۱/۸ قاشق چایخوری

تخم مرغ

۱ عدد

نمک

۱ پینچ

بکینگ پودر

۱/۲ قاشق چایخوری

رنگ خوراکی

به میزان لازم

چیپس شکلات

به میزان لازم


طرز تهیه بیسکوییت کره ای به شکل هندوانه یلدا

  1. کره و شکر را به کمک همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
  2. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.
  3. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  4. آرد را به آرامی به مخلوط کره اضافه کنید و به کمک همزن بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
  5. در این مرحله یک پیمانه از خمیر را جدا کرده و به رنگ قرمز درآورید.
  6. در مرحله بعد ا/۲ پیمانه از خمیر را به رنگ سبز و ۱/۲ مابقی را بدون رنگ قرار دهید.
  7. خمیرها را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  8. در نهایت خمیر قرمز را مطابق ویدئو به شکل استوانه در بیاورید.
  9. خمیر سفید را به اندازه استوانه قرمز باز کنید و به دور استوانه قرمز بپیچید.
  10. و در آخر خمیر سبز رنگ را باز کرده و به دور استوانه بپیچید.
  11. خمیر را با سلفون بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
  12. از خمیر برش‌های نیم سانتی متری بزنید و سپس از وسط به شکل نیم دایره برش بزنید و در نهایت با چیپس شکلات تزیین کنید.
  13. سپس در دمای ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم شده است قرار دهید.

جهت آشنایی با روش تهیه بیسکوییت کره ای و تزیین با آیسینگ به سایر بخش‌های آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.


گروه آشپزی infdqa

می فایل