اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز )
52921_116.jpg

طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز )

بیسکوییت شکری  یا شوگر کوکیز نوعی کوکی مسطح و شیرین است که از ترکیب شکر، آرد، کره، تخم مرغ، وانیل و همچنین بیکینگ پود یا جوش شیرین تهیه می‌شود. خمیر بیسکوییت شکری را می‌توان با دست به فرم دل‌خواه در آورد و یا آن‌ را پهن کرده و با استفاده از قالب کوکی و بیسکوییت، قالب زد. 
بیسکوییت‌های شکری ساده و بی رنگ هستند و بافت منسجم و مناسبی برای تزیین دارند به همین دلیل یکی از بهترین گزینه‌ها برای انجام کارهای دکوراتیو مثل تزیین با رویال آیسینگ می‌باشند. 
از آنجایی که این روزها، بازار تزیینات کریسمس و یلدا حسابی داغ است، تصمیم گرفتیم طرز تهیه این بیسکوییت ساده، خوشمزه و پرکاربرد را به شما آموزش دهیم تا بتوانید از آن‌ها به عنوان پایه تزیینات یلدایی و کریسمسی خود استفاده کنید. 

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):

آرد ۳٫۵ پیمانه (۴۳۸ گرم)
کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر ۱٫۵ پیمانه (۳۰۰ گرم)
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چای‌خوری
وانیل ۲ ق چای‌خوری
نمک ۱/۴ ق چای‌خوری

طرز تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):

  1. برای تهیه شوگر کوکیز ابتدا کره که به دمای محیط رسیده را با وانیل و شکر خوب مخلوط کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و باز، هم بزنید.
  3. آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر دربیاید.
  4. اگر در این مرحله احساس کردید خمیر خیلی خشک و سفت شده، ۱-۲ ق چای‌خوری شیر به مواد اضافه کنید و نه بیشتر. 
  5. خمیر را مخلوط کنید اما خیلی ورز ندهید. خمیر در این مرحله کمی حالت چسبندگی دارد و نرم است. 
  6. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و داخل کیسه فریزر یا زیپ لاک قرار دهید و آن‌ها را حدود ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
  7. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و سراغ قالب‌زدن خمیر بروید. 
  8. سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید.
  9. خمیر را با کاترهای دل‌خواه قالب زده و روی کاغذ روغنی کف سینی فر بچینید. (نیازی به چرب‌کردن کاغذ نیست.)
  10. خمیرها را با همان سینی فر، حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. این کار برای جلوگیری از وارفتن و خراب‌شدن بیسکوییت‌ها درون فر، ضروری است. 
  11. بعد از این استراحت کوتاه، سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. منتظر تغییر رنگ بیسکوییت‌ها نباشید، همین که حاشیه بیسکوییت‌ها طلایی شد زمان خاموش کردن فر رسیده است. 
  12. برای برداشتن بیسکوییت‌ها از داخل سینی فر باید صبر کنید تا کاملا خنک شوند در غیر این صورت ممکن است موقع برداشتن از روی کاغذ روغنی، بشکنند. 
بیسکوییت‌های شکری یا شوگر کوکیز شما آماده هستند. شما می‌توانید بعد از خنک‌شدن کامل این بیسکوییت‌ها، آن‌ها را با استفاده از رویال آیسینگ به شکل‌های دل‌خواه تزیین کنید. 
طرز تهیه بیسکوییت شکری، شوگر کوکیز، تزیین بیسکوییت شکری، تزیین با رویال آیسینگ

چند نکته درباره تهیه بیسکوییت شکری:

  • موقع پهن‌کردن و قالب‌زدن خمیر بیسکوییت، هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا درون یخچال قرار دهید.
  • خمیر بیسکوییت‌ها را هرگز بیش از حد ورز ندهید زیرا گلوتن آزاد کرده و بیسکوییت شما سفت خواهد شد.
  • خمیر شوگر کوکیز را تا ۳ روز داخل یخچال و تا ۲ ماه داخل فریزر به صورت سلفون پیچ‌شده می‌توان نگه داشت.
  •  بیسکوییت‌ها را نیز درون ظرف دربسته تا ۲ ماه می‌توان نگهداری کرد. 
امیدواریم از این آموزش نتیجه دل‌خواه را گرفته و بتوانید به راحتی بیسکوییت‌های شکری در طرح‌ها و اندازه‌های دل‌خواه تهیه کرده و از طعم و بافت عالی آن‌ها لذت ببرید.

گردآوری: مجله اینترنتی infdqa 

می فایل