اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک + ویدئو
17688_554.jpg

طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک + ویدئو

باتر کریم یا کرم کره‌‌ای ( Butter Cream ) گزینه مناسبی برای تزئین کیک‌های تولد و کاپ کیک‌ها هستند چرا که مقاومت بیشتری در برابر گرما داشته و به خوبی خامه فرم خواهد گرفت. همچنین برای فیلینگ (پر کردن) دسرها و شیرینی‌ها کاربرد خواهد داشت.

جهت آشنایی با طرز تهیه شیرینی ماکارون به بخش شیرینی‌ها در آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.


در ویدئوی زیر با طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای) برای تزیین کیک و کاپ کیک آشنا خواهید شد:



مواد لازم جهت تهیه باتر کریم (کرم کره‌ ای)

شکر

۳/۴ پیمانه

سفیده تخم مرغ

۳ عدد

آب

۱/۸ پیمانه

کره

۱۰۰ گرم

وانیل

۱/۸ قاشق چایخوری


طرز تهیه باتر کریم (کرم کره ای)

  1. ابتدا ۱/۲ پیمانه شکر و ۱/۸ پیمانه آب را در شیر جوش مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. سفیده تخم مرغ را به کمک همزن با درجه متوسط به مدت چند دقیقه بزنید.
  3. سپس مابقی ۱/۴ پیمانه شکر را به آرامی به سفیده تخم مرغ در حال هم زدن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  4. شربت شکر آماده شده را به آرامی به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن به مدت ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.
  5. در این مرحله کره سرد و خرد شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید و به خوبی به کمک همزن بزنید.
  6. در نهایت وانیل را اضافه کنید.
  7. از باتر کریم برای تزیین کیک و کاپ کیک‌ها و همچنین پر کردن انواع شیرینی‌ها مانند ماکارون و… استفاده نمایید.


گروه آشپزی infdqa

می فایل