اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه باتر میلک خانگی به ۴ روش
53945_779.jpg

طرز تهیه باتر میلک خانگی به ۴ روش

باتر میلک (buttermilk) نوعی فرآورده لبنی مایع است که در آشپزی و شیرینی‌پزی از آن به وفور استفاده می‌شود. 
فرآیند تهیه باتر میلک چیزی شبیه به تهیه کره از خامه یا ماست است و مایعی که پس از گرفتن کره از خامه باقی می‌ماند همان باترمیلک است. 
این مایع با بافت و غلظت عالی و به صورت بسته‌بندی در فروشگاه‌های معتبر و لوکس موجود است اما شما در منزل نیز می‌توانید نوعی باتر میلک خانگی مناسب و قابل قبول تهیه کنید. فراموش نکنید که نوع خانگی، بافت و غلظت نوع آماده در بازار را نخواهد داشت اما جایگزین مناسبی برای آن محسوب می‌شود.

طرز تهیه باتر میلک (روش اول):

  1. ابتدا داخل یک لیوان شیر ساده، ۱ ق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید بریزید.
  2. لیوان را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بدون حرکت در دمای اتاق نگه دارید. 
  3. بعد از این مدت زمان، شما کم‌کم بریده‌شدن شیر را خواهید دید.
  4. حالا شیر را هم بزنید، می‌بینید که شیر به مرور به غلظت می‌رسد. این مایع سفید رنگ غلیظ همان باترمیلک است. 

طرز تهیه باتر میلک خانگی با ماست (روش دوم):

¾ لیوان ماست ساده را با ¼ لیوان شیر یا آب مخلوط کنید و در هر دستوری که نام باترمیلک آمد، از این ترکیب ساده استفاده کنید.
 

طرز تهیه باتر میلک خانگی با خامه ترش (روش سوم):

¾ لیوان خامه ترش را با ¼ لیوان آب ساده مخلوط کنید و به همین سادگی باترمیلک خانگی شما آماده است.


طرز تهیه باتر میلک خانگی با کرم تارتار (روش چهارم):

۱ لیوان شیر را با ¾۱ قاشق چای‌خوری کرم تارتار مخلوط کنید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شیر حالت دلمه بسته پیدا کند و تمام.

همان‌طور که مشاهده نمودید، طرز تهیه باترمیلک خانگی بسیار ساده است و شما می‌توانید به راحتی با هر کدام از روش‌های گفته شده این مایع را تهیه کرده و در دستورهای آشپزی از آن استفاده کنید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شود.


تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی infdqa

می فایل