اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)
42021_872.jpg

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)

بسیاری از ما با شنیدن نام شلغم به یاد مریضی و سرماخوردگی می‌افتیم و شاید حاضر نباشیم حتی ذره‌ای شلغم به دهان ببریم اما بهتر است بدانید که این ماده غذایی، سرشار از خواص فوق‌العاده بوده و دوای بسیاری از بیماری‌هاست. با شلغم می‌توان انواع سوپ و آش را تهیه کرد و با چاشنی‌های مختلف مانند کشک و آبغوره و ماست و … میل نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه آش شلغم با ماش و آش شلغم با عدس برای سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم که هر دو نوع بسیار خوشمزه بوده و خوراک شب‌های سرد زمستان هستند. 

مواد لازم برای تهیه آش شلغم با ماش:


شلغم نگینی درشت خردشده ۴ عدد
عدس یا ماش یا هردو نصف پیمانه
برنج  1 پیمانه
 پیاز ۱ عدد 
 گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم 
 نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 
 آب  ۸ لیوان 
 کشک به میزان لازم 
نعناع داغ و پیازداغ   برای تزیین 
 اسفناج، گشنیز، تره به میزان لازم 



طرز تهیه آش شلغم با ماش:

  1. برای تهیه آش شلغم با ماش ابتدا گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و کوفته‌های قلقلی کوچکی درست کرده، آن‌ها را سرخ کنید.
  2. پیاز، عدس، زردچوبه و کمی نمک را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پخته شوند. 
  3. وقتی مواد بالا پخته شدند، برنج را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  4. سبزی خردشده و شلغم را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
  5. آش شلغم را با کمي کشک، نعناع داغ، پياز داغ و کوفته قلقلی‌های سرخ‌شده تزیین کنید.

 نوش جان.


مواد لازم برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:


 شلغم ۴-۵ عدد 
 پیاز ۲ عدد 
 زردچوبه، نمک، فلفل به میزان لازم 
عدس  ۱/۴ پبمانه 
لپه  ۱/۴ پیمانه 
برنج نصف پیمانه
سبزی آش ۳ پیمانه 
گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم 
نعناع داغ  ۳-۴ ق غذاخوری 
آبغوره یا گرد غوره  به میزان لازم 


آش شلغم و عدس، آش شلغم با ماش، خواص شلغم، شلغم و عسل، طرز تهیه آش شلغم خوشمزه، آش شلغم برای سرماخوردگی، آش شلغم و اسفناج


طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:

  1. برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی ابتدا؛ پیازها را خرد کرده و تفت دهید.
  2. وقتی پیازها تغییر رنگ دادند، زردچوبه را به آن‌ها اضافه کرده و تفت دهید.
  3. ۲ پارچ آب روی پیازها بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
  4. عدس و لپه خیسانده را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند.
  5. بعد از حدود یک ساعت، برنج و سبزی آش را به مواد قبلی اضافه کنید و تا پختن و جا افتادن کامل آش شلغم صبر کنید.
  6. نیم ساعت آخر پخت، گوشت چرخ‌کرده قلقلی، شلغم ریز و نعناداغ را به آش اضافه کنید.
  7. آبغوره، نمک، فلفل سیاه و گرد غوره چاشنی‌هایی هستند که می‌توانید طبق ذایقه خود به آش شلغم اضافه کنید.

 نوش جان.

می فایل