اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه آش بلغور و برنج
59346_564.jpg

طرز تهیه آش بلغور و برنج

آش بلغور و برنج یکی از خوشمزه‌ترین آش‌هاست که به سادگی تهیه می‌شود و یکی از گزینه‌های عالی برای افطاری در ماه رمضان و یا شب‌های سرد زمستان است. آش بلغور را با استفاده از بلغور گندم یا بلغور جو، سبزی آش و حبوبات تهیه می‌کنند و انتخاب نوع حبوبات به سلیقه شما بستگی دارد. شما می‌توانید از ترکیبی از نخود، لوبیا سفید، لوبیا قرمز، عدس و … استفاده کنید و یا فقط از نخود بهره ببرید.
در ادامه شما را با طرز تهیه آش بلغور و برنج ساده و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.  

مواد لازم برای تهیه آش بلغور و برنج:

سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، نعناع، پونه، کمی ریحان) نیم کیلوگرم
نخود ۱ پیمانه
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
بلغور گندم نصف پیمانه
کشک یا ماست برای تزیین
پیاز ۱ عدد

طرز تهیه آش بلغور و برنج:

  1. برای تهیه آش بلغور و برنج باید نخود را از شب قبل شسته و خیس کنید. 
  2. یک ساعت قبل از طبخ آش، بلغور را شسته و خیس کنید و نخود‌ها را در ظرفی با مقداری آب بپزید.
  3. بعد با هر روشی که دوست دارید مقداری پیاز داغ تهیه کنید. 
  4. وقتی خوب سرخ شد، یك ق غ خ نعناع خشک به آن اضافه کنید. 
  5. حالا حدود ۶/۷ لیوان آب مرغ یا آب ساده به اضافه دو عدد عصاره مرغ به پیاز و نعناع اضافه کنید.
  6. بعد بلغور شسته و نخود پخته را به مواد قبلی اضافه كنید تا جا بیفتد.
  7. پس از چند جوش، سبزی را به آش اضافه كنید.
  8. در آخر برنج شسته‌شده را به آش اضافه کنید. 
  9. دقت داشته باشه که اگر آب آش رو به تمام‌شدن بود، به آن كمی آب اضافه كنید تا حسابی جا بیفتد بعد حرارت را خاموش كنید.
  10. سپس یكی دو قاشق كشک یا ماست به دلخواه اول با چنگال هم بزنید تا کمی روان شود و بعد آن را به آش اضافه كنید. 
  11. آش بلغور و برنج را با ماست و نعناع داغ و یا پیاز داغ تزیین کنید.
نکته:
  • شما برای تزیین این آش می‌توانید مقداری پیاز داغ و سیرداغ تهیه کرده و آن‌ها را کمی با زردچوبه تفت دهید تا رنگ زیباتری داشته باشد.
  • همچنین می‌توانید از ترکیب بلغور گندم و جو استفاده کنید و یا فقط از یکی از آن‌ها بهره بگیرید.
آش بلغور و برنج خوشمزه شما آماده است. امیدواریم در شب‌های سرد زمستان این آش خوشمزه و ساده را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی infdqa 

می فایل