اخبار مهم
Home / فضای مجازی / زراعت نیشکر در صومعه سرا + تصاویر
391413_396.jpg

زراعت نیشکر در صومعه سرا + تصاویر

به گزارش گروه فضای مجازی سایت خبری، برای اینکه دست رنج کشاورزان به بازار عرضه شود پس از تمیز کردن نیشکر در کارگاههای سنتی آب نیشکرها که به زبان گیلکی به آن “شکرلوله” گفته می شود با استفاده از دستگاه، گرفته می شود. آب حاصل از نیشکرها را در داخل ظرف فلزی بزرگی می ریزند و بعد از قرار دادن بر روی حرارت و صرف مدت زمانی نسبتا طولانی(بین ۶ تا ۸ ساعت) و هم زدن های مداوم بیش از ۹۰ درصد از آب نیشکرها بخار شده مایع سیاه رنگ باقی می ماند که “دوشاب” نام دارد.

/انتهای پیام/
سایت خبری: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

می فایل