اخبار مهم
Home / آشپزی / دسر پودینگ چیست + طرز تهیه پودینگ تابستانی
34608_609.jpg

دسر پودینگ چیست + طرز تهیه پودینگ تابستانی

پودینگ یکی از قدیمی‌ترین انواع دسرهاست که دارای تنوعی بسیار زیاد و طعمی فوق‌العاده جذاب و لذیذ است و معمولا در میهمانی‌ها، پس از صرف غذای اصلی سرو می‌شود.
در پودینگ معمولا از شیر و شکر استفاده می‌شود و برای اتصال مواد داخل آن به یکدیگر، از ماده‌ای با خاصیت ژله‌ای مثل پودر ژلاتین، نشاسته ذرت و یا تخم‌مرغ استفاده می‌شود.
پودینگ شکلاتی، پودینگ موز، پودینگ وانیلی و پودینگ تابستانی از محبوب‌ترین انواع پودینگ‌ها هستند و ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه پودینگ تابستانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پودینگ تابستانی:


روغن نباتی یا کره به میزان لازم
نان سفید ۶ تا ۸ برش
شکر دانه ریز ۱۷۵ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
توت فرنگی، تمشک، شاتوت، توت سیاه از هرکدام حدود ۲۰۰ گرم
خامه برای سرو به میزان دلخواه
سرشاخه نعناع چند برگ


طرز تهیه پودینگ تابستانی:

  1. برای تهیه پودینگ تابستانی یا پودینگ میوه‌ای، ابتدا باید شکر و آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل بشود و بعد حدود یکی دو دقیقه صبر کنید تا به جوش بیاید.
  2. اگر قصد دارید این دسر را برای مهمانی تهیه کنید، بهتر است از ۶ قالب هم اندازه و کوچک استفاده کنید.
  3. داخل قالب‌ها را با روغن یا کره چرب کنید.
  4. نان‌ها را برش زده و داخل قالب‌ها قرار دهید.
  5. ۶ تا از توت‌فرنگی‌ها را برای تزیین کنار بگذارید و بقیه را به همراه نیمی از تمشک‌ها داخل شربت شکری که از قبل تهیه کرده‌اید، بریزید. کمی صبر کنید تا میوه‌ها نرم شوند اما مواظب باشید له نشوند. میوه‌ها را با مقداری از شربت داخل قالب‌ها بریزید و روی آن‌ها را با نان بپوشانید. 
  6. سپس کمی از شربت را دورتادور مواد بریزید تا نان‌ها کاملا خیس شوند. روی قالب‌ها یک نعلبکی قرار داده و با وسیله سنگین‌تری روی آن‌ها را بپوشانید و به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا دسر فرم بگیرد.
  7. باقیمانده تمشک‌ها را داخل مخلوط‌کن ریخته، سپس از صافی رد کنید و کمی از شربت شکری که دارید را به آن اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
  8. دسر را داخل ظرف مخصوص سرو برگردانید و مقداری از سس تمشک روی آن بریزید.
  9. برای تزیین پودینگ از توت‌فرنگی، خامه و چند برگ نعناع استفاده کنید.
گردآوری: گروه آشپزی infdqa

می فایل